Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Χειροπέδες στο κτήνος του Εβρου!

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας ο 33χρονος, που κακοποιούσε ακόμα και με ένα σκουπόξυλο τα (ηλικίας τριών και πέντε ετών) αγοράκια της συντρόφου του

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας ο 33χρονος, που κακοποιούσε ακόμα και με ένα σκουπόξυλο τα (ηλικίας τριών και πέντε ετών) αγοράκια της συντρόφου του

Ακόμη και ο ιατροδικαστής έμεινε άφωνος, όταν αντίκρισε τα κορμάκια δύο αγοριών, ηλικίας πέντε και τριών ετών, που είχαν πέσει θύματα κακοποίησης με απίστευτη αγριότητα από τον 33χρονο σύντροφο της μητέρας τους, ο οποίος χρησιμοποιούσε ακόμα και ένα σκουπόξυλο

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

«Περιστατικά παιδικής κακοποίησης έχω δει πολλά. Αυτό είναι το χειρότερο» είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος ιατροδικαστής Εβρου Παύλος Παυλίδης. Η κακοποίηση του μικρότερου παιδιού αποκαλύφθηκε τυχαία, όταν το πεντάχρονο αδελφάκι του διακομίστηκε σε άθλια κατάσταση στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης! Οι sssssssαστυνομικοί, που αναζητούσαν τον 33χρονο ως ύποπτο για τον ξυλοδαρμό του, εντόπισαν στο σπίτι του το μικρότερο αγόρι, που έφερε σημάδια από χτυπήματα σε όλο το σώμα του αλλά και εγκαύματα στο πρόσωπο, τα οποία είχαν αντιμετωπιστεί με… οινόπνευμα και Betadine!

Το μεγαλύτερο παιδί είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Δευτέρας και η ζωή του κρεμόταν σε μια κλωστή. Ο νευροχειρουργός του νοσοκομείου (ο οποίος, μάλιστα, δεν είχε εφημερία, αλλά κλήθηκε εσπευσμένα) υπέβαλε σε νευροχειρουργική επέμβαση το αγόρι, που είχε υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση από τα χτυπήματα και είχε αιμάτωμα. Χθες το απόγευμα, το αγοράκι διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων.

Ο απάνθρωπος 33χρονος είχε προσπαθήσει να αποφύγει τη σύλληψη, μένοντας κρυμμένος σε μια κρύπτη στη μεσοτοιχία του σπιτιού του με το πατρικό του, η οποία ήταν καλυμμένη πίσω από μια κουρτίνα. Ομως, οι αστυνομικοί τον ξετρύπωσαν και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς το ανελέητο ξύλο στο πεντάχρονο αγγελούδι τον φέρνει αντιμέτωπο με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Συνελήφθησαν οι γονείς του

Μαζί του συνελήφθησαν και οι γονείς του, ηλικίας 65 και 59 ετών, καθώς και η 28χρονη μητέρα των παιδιών, που κατηγορούνται για έκθεση και παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής, καθώς φέρεται ότι γνώριζαν όσα υπέμεναν εδώ και καιρό τα δύο άτυχα παιδάκια, χωρίς ωστόσο να κάνουν κάτι για να τα προστατέψουν! Ολοι κρατούνται και αναμένεται να απολογηθούν την Πέμπτη.

Η 28χρονη κατάγεται από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και τους τελευταίους τέσσερις μήνες έμενε στην Αλεξανδρούπολη μαζί με τον 33χρονο και τα δύο παιδιά της (αγνώστου πατρός). Ο εφιάλτης για τα δύο αγγελούδια άρχισε πριν από μερικές ημέρες, όμως το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και ο πεντάχρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια με ένα σκουπόξυλο. Πάντως, και η μητέρα των παιδιών φέρεται ότι είχε ξυλοκοπηθεί από τον 33χρονο, ωστόσο αρχικά θέλησε να τον καλύψει και, όταν πήγε τον πεντάχρονο στο νοσοκομείο, δεν έλεγε ξεκάθαρα πώς τραυματίστηκε. Ο σύντροφός της έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές Αρχές για κλοπές και ναρκωτικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...