Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μegaλώνει η αγωνία για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη

Σε θρίλερ εξελίσσεται το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη! Μεγάλο...

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Εspresso στο πλατό(!) του «Daddy cool»

Ο σκηνογράφος της σειράς μετέτρεψε ένα παλιό κτίριο σε πραγματικό καφέ ζαχαροπλαστείο, μπερδεύοντας τουρίστες αλλά και περαστικούς

Ο σκηνογράφος της σειράς μετέτρεψε ένα παλιό κτίριο σε πραγματικό καφέ ζαχαροπλαστείο, μπερδεύοντας τουρίστες αλλά και περαστικούς

Ηρακλειδών 26, Θησείο. Φοιτητές, καλοβαλμένες κυρίες μαζί με τις φίλες τους, τουρίστες μπαίνουν στο καφέ ζαχαροπλαστείο Mama’s, κάθονται στους καναπέδες και στις πολυθρόνες, και περιμένουν υπομονετικά να παραγγείλουν.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Βλέποντας τα λαχταριστά προφιτερόλ, τα ολόφρεσκα τσιζ κέικ, τις σοκολατένιες τούρτες, τα κούκις βανίλια και τα αφράτα κρουασάν στον πάγκο δεν έχουν κανέναν λόγο να μην κάνουν λίγο υπομονή. Δύο Γιαπωνέζες διάλεξαν ένα ωραίο τραπεζάκι κοντά στο εργαστήριο με τον φούρνο και τα μίξερ, καθώς η μυρωδιά από τα μπισκότα τούς έσπασε τη μύτη.

u5a0498

Δυστυχώς, όλοι αυτοί οι πελάτες δεν εξυπηρετήθηκαν ποτέ, γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί είναι το… πλατό μιας νέας τηλεοπτικής σειράς. Ο ΑΝΤ1 δεν θα μπορούσε να κατασκευάσει πιο επιτυχημένο σκηνικό για την κωμωδία «Daddy cool» που από τις 7 Απριλίου θα «εισβάλει» στην τηλεοπτική πραγματικότητα. Η ιστορία αφορά δύο αδέλφια (Θανάσης Τσαλταμπάσης, Λευτέρης Ελευθερίου) που διατηρούν ένα καφέ ζαχαροπλαστείο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με θέα στην Ακρόπολη.

u5a0782

Την περασμένη Πέμπτη η «Espresso» ξεναγήθηκε από τον σκηνογράφο Μιχάλη Σδούγκο στο Mama’s, το οποίο μάλιστα μετά το τέλος των γυρισμάτων θα τεθεί προς πώληση, όπως μας αναφέρει χαριτολογώντας ο σκηνοθέτης Νίκος Ζαπατίνας. Οποιος το αγοράσει θα έχει στα χέρια του ένα πλήρες κατάστημα, με εργαστήριο ζαχαροπλαστικής.

u5a0594

«Για να επιλέξω αυτό το κτίριο έψαχνα μήνες και είδα δεκάδες σπίτια. Μόλις έφτασα στην Ηρακλειδών, αν και το οίκημα ήταν εγκαταλειμμένο, είπα από μέσα μου πως αυτό θα γίνει το καφέ που έχει φανταστεί η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση. Μπήκα μέσα στο κτίριο και ήταν γιαπί. Μπάζα, σκουπίδια παντού» αποκαλύπτει ο Μιχάλης Σδούγκος, ο οποίος τα τελευταία τριάντα χρόνια έχει υπογράψει σπουδαίες τηλεοπτικές δουλειές, όπως τα «Ματωμένα χώματα» του Κώστα Κουτσομύτη αλλά και την παράσταση «Μυθωδία», σε μουσική Βαγγέλη Παπαθανασίου, το 2001 στον Ναό του Διός.

1 6

Μέσα σε ένα μήνα ο σκηνογράφος και οι τεχνικοί παρέδωσαν το κτίριο αγνώριστο. Εφτιαξαν αίθριο, αυλές, δημιούργησαν μπάρα και αληθινό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, χώρισαν χώρους με γυψοσανίδες, ενώ με εσωτερική σκάλα συνέδεσαν το μαγαζί με το σπίτι των ηρώων. Στο πάνω πάτωμα λοιπόν φτιάχτηκε το διαμέρισμα, με κουζίνα και κρεβατοκάμαρες, στη μία από τις οποίες φιλοξενείται η ροζ κούνια της νέας κορούλας του Μάξιμου (Θανάσης Τσαλταμπάσης), που θα βάλει σε νέες περιπέτειες τον παππού (Βασίλης Χαλακατεβάκης).

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....