Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Με βέρα η ωραία Ελένη

Η φουλ ερωτευμένη Μενεγάκη και ο χαλκάς που πέρασε στο δάχτυλό της.

33655h585hj8Τη φόρεσε τελικά τη βέρα η Ελένη Μενεγάκη και την επιδεικνύει μέσω twitter. Και όχι μόνο τη μοστράρει σε πρώτο πλάνο, αλλά ανεβάζει και φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο. Η -άλλοτε κρυψίνους και επιφυλακτική- Ελένη απελευθερώνεται και μέσω των social media διατυμπανίζει πλέον την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια, που χθες ολοκλήρωσε την εκπομπή της για τη φετινή σεζόν, βρέθηκε άλλο ένα Σαββατοκύριακο στα Αχλα και δεν σταμάτησε στιγμή να ποστάρει φωτογραφίες από την παραλία, αλλά και από νυχτερινές της εξόδους στην αγκαλιά του Ματέο. Με το μπικίνι της και τα τεράστια καπέλα της η Ελένη φωτογραφίζεται έχοντας σε πρώτο πλάνο το αριστερό της χέρι, το οποίο στολίζει μια βέρα, όπως άλλωστε και του συντρόφου της εδώ και μέρες. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί σενάρια για… κρυφό αρραβώνα τους, ποτέ όμως κανείς από τους δύο -και ιδίως η παρουσιάστρια- δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση. Είναι άραγε η φωτογραφία η έμμεση απάντηση; Το θέμα είναι ότι η Ελένη πια δεν κρύβει τον έρωτά της.  Τον… φωνάζει πότε από την αγκαλιά του Ματέο σε κάποια έξοδό τους στο νησί και πότε μέσω…. μηνυμάτων στην άμμο.

Με βότσαλα

Μία καρδιά από βότσαλα και ένα «I love you» είναι αρκετά για να διαπιστώσει κανείς ότι η ωραία Ελένη της τηλεόρασης είναι φουλ ερωτευμένη και εντελώς απελευθερωμένη στην έκφραση των συναισθημάτων της. «Δεν είμαι πια η ίδια γυναίκα ούτε βλέπω τα πράγματα με τα ίδια μάτια», είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξή της και όπως πάντα, τα λεγόμενά της βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις πράξεις της. «Κάνω πλέον όλα εκείνα που ποτέ δεν είχα ζήσει. Η ζωή μπορεί να είναι τα πάντα, και αυτό μου το δίδαξε ο σύντροφός μου» συμπληρώνει κι αγκαλιάζει τον Ματέο, ενώ τα μάτια της λάμπουν από έρωτα. Είναι πλέον εξοικειωμένη με τον τρόπο ζωής του συντρόφου της. Η Ελένη με τις πολυτελείς διακοπές και τα λούσα περνάει τις καλοκαιρινές της μέρες φορώντας όλη μέρα μαγιό ή απλά καφτάνια, με λίγο make up, ενώ οι σουίτες έχουν αντικατασταθεί από το σπίτι της Ανδρου ή από μια σκηνή στην παραλία.

Οι παρέες της είναι το ίδιο ανέμελες και μποέμ. Πάρτι στην ακρογιαλιά με φαγητό, ποτά και φωτογραφίες, πολλές φωτογραφίες. Ακόμη και το styling των μαλλιών της γίνεται… by the sea. Ο προσωπικός της hairstylist Βασίλης Μπουλούμπασης αφήνει τις λακ και τις βούρτσες στο πλατό και πλέκει τα μαλλιά της Ελένης, που απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Είναι, όντως, μια άλλη Ελένη. Είναι εκείνη που ανταλλάζει φιλιά με τον σύντροφό της σε νυχτερινό μαγαζί υπό τις μελωδίες του Αντώνη Ρέμου.

Αινιγματικό μήνυμα

Και ενώ τα αισθηματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο, χθες αποδεσμεύτηκε και από την εκπομπή της, καθώς ολοκλήρωσε για φέτος τη σεζόν. Μάλιστα, εμφανώς συγκινημένη αλλά και με αινιγματικό τόνο  για το πού θα βρίσκεται από τη νέα χρονιά, ευχαρίστησε την πρώην κουνιάδα της Αγλαΐα Λάτσιου (που έφυγε πριν από λίγους μήνες από την εκπομπή), αλλά και τους τηλεθεατές που όπως χαρακτηριστικά τους είπε: «Σας ευχαριστώ. Μου αλλάξατε τη ζωή!»

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...