Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Τα ένοχα μυστικά της Γκιζέμ Καρατζά

Η πρωταγωνίστρια της τουρκικής σειράς «Θανάσιμη ομορφιά» έχει απασχολήσει αρκετές φορές με την προσωπική της ζωή.

Η πρωταγωνίστρια της «Θανάσιμης ομορφιάς» κρύβει ένοχα μυστικά! Είναι νέα, όμορφη και πετυχημένη, πίσω όμως από το λαμπερό κορίτσι κρύβεται ένας… σκοτεινός κόσμος. Ο τίτλος του σίριαλ που προβάλλεται κάθε βράδυ από το Mega ταιριάζει γάντι στην όμορφη Τουρκάλα Γκιζέμ Καρατζά,  που έχει απασχολήσει τα τουρκικά περιοδικά όχι μόνο για τη συμμετοχή της στις τηλεοπτικές σειρές, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός με τα εκφραστικά μάτια γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου του 1992 στην Κωνσταντινούπολη και άρχισε την καριέρα της από τις πασαρέλες και τις επιδείξεις μόδας. Το 2011 κέρδισε τη δεύτερη θέση στα τουρκικά καλλιστεία και στη συνέχεια εκπροσώπησε τη χώρα της στον διαγωνισμό ομορφιάς «Miss World». Ο δρόμος προς τη δημοσιότητα στρώθηκε γι’ αυτήν γρήγορα με ροδοπέταλα, ωστόσο τον περασμένο Ιανουάριο το όνομά της ενεπλάκη σε μια μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών. Η Γκιζέμ Καρατζά συνελήφθη μαζί με άλλους 34 συναδέλφους της, μεταξύ αυτών και ο Τζεμάλ Ουνάλ, ο Κερίμ της «Αsi», με την κατηγορία της χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών.

Η ηθοποιός κρατήθηκε στο κελί για τρεις ημέρες και όπως ήταν αναμενόμενο, «βούιξε» όλη η showbiz. Τελικά η εντυπωσιακή καλλονή αφέθηκε ελεύθερη, λόγω έλλειψης στοιχείων, αλλά καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει… Υστερα από αυτή την περιπέτεια και παρά την ενασχόλησή της με τον χώρο της μόδας και της υποκριτικής, η Γκιζέμ αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, ενώ μιλά άπταιστα γαλλικά και αγγλικά. Μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη «Θανάσιμη ομορφιά», που προβάλλεται τώρα στη χώρα μας, έκανε ένα πέρασμα από τον πρώτο κύκλο του «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς», υποδυόμενη μια παλλακίδα. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στον τρίτο κύκλο της σειράς «Adini Feriha Koydum», η οποία κόπηκε άδοξα στο 9ο επεισόδιο προβολής της, λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Στο σίριαλ στο οποίο τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί υποδύεται τη Μουαζέζ, μια 18χρονη που θα χάσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα και θα κλονιστεί η ζωή της. Ο πατέρας της για πολλά χρόνια δεν μιλούσε με τον αδερφό του Αχμέτ, αλλά λίγο πριν πεθάνει μετανιώνει για την έχθρα τους. Του στέλνει ένα γράμμα στο οποίο τού εξομολογείται την κατάστασή του, του ζητάει να ξεχάσει το παρελθόν και να φροντίσει και μην εγκαταλείψει ποτέ την κόρη του Μουαζέζ. Ο Αχμέτ είναι χήρος και έχει δύο γιους, τον ευαίσθητο και συνεσταλμένο Ναμίκ, 35 ετών, παντρεμένο με τη Σαγεστέ, και τον ατίθασο και κακομαθημένο Σαΐτ, 25 ετών. Οταν λαμβάνει το γράμμα, «λυγίζει» με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τον αδελφό του και στέλνει στη Σμύρνη τον Ναμίκ να βρει τη Μουαζέζ και να τη φέρει στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη. Από την πρώτη στιγμή η «χημεία» ανάμεσα στα δύο ξαδέλφια είναι πολύ δυνατή, το ίδιο θα συμβεί όμως και ανάμεσα στη Μουαζέζ και τον Σαΐτ. Η κοπέλα γίνεται πόλος έλξης για τα δύο αδέλφια και η δραματική συνέχεια επί της οθόνης…

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...