Για την αλλαγή στην εμφάνισή της, την απώλεια κιλών αλλά και τις προσωπικές της επιλογές μίλησε η Βάσια Παναγοπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μία Ελλάδα παρέα» και στην Αλεξάνδρα Τσόλκα.
Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στη νέα εικόνα της, αποκαλύπτοντας ότι έγινε ξανθιά λόγω του ρόλου της στη σειρά «Μπλε Ώρες» του ΣΚΑΪ.

Η αλλαγή στα μαλλιά της
«Έγινα ξανθιά λόγω της νέας σειράς που παίζω, τις “Μπλε ώρες”. Αν δεν ερχόταν ένας ρόλος, δε θα μου πέρναγε ποτέ από το μυαλό να γίνω ξανθιά. Αυτό έχει γίνει από τον Απρίλιο, κι ακόμα περνάω από τον καθρέφτη και λέω “ποιά είναι αυτή;”, δε το έχω συνηθίσει».
Στη συνέχεια, η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε ανοιχτά για την απώλεια βάρους, τονίζοντας ότι η αλλαγή δεν έγινε γρήγορα ούτε για λόγους εμφάνισης.

«Μου πήρε πάνω από έναν χρόνο»
«Τα κιλά τα έχασα όχι για λόγους φιλαρέσκειας. Μου πήρε πάνω από έναν χρόνο να αδυνατίσω. Δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη, και δεν έγινε μαγικά. Σαφώς μεγαλώνοντας περνάμε από διάφορες ορμονικές φάσεις, σταμάτησα και το κάπνισμα, και όλο αυτό συνέπεσε και με την εμμηνόπαυση. Μιλάω γι’ αυτό, είναι ανθρώπινο. Προφανώς γίνονται κάποιες αλλαγές στον κύκλο ζωής μιας γυναίκας».
Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη να συζητούνται ανοιχτά θέματα που για χρόνια αντιμετωπίζονταν ως ταμπού, ιδιαίτερα όταν αφορούν τη ζωή των γυναικών.
«Πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένα ταμπού. Οτιδήποτε υπήρξε ταμπού στη ζωή των γυναικών, οδήγησε μόνο σε αρνητικά πράγματα. Όπως το να μη μιλάμε όταν δεχόμαστε πίεση ή βία».
Η σχέση με τους γιους της
Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε ακόμη για τη σχέση που επιθυμεί να έχει με τους γιους της, εξηγώντας ότι θέλει να αισθάνονται ελεύθεροι και ανεξάρτητοι.
Παράλληλα, έκανε τον απολογισμό της προσωπικής της ζωής και παραδέχθηκε ότι υπάρχουν επιλογές που ίσως θα έκανε διαφορετικά εάν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω.
«Θέλω η σχέση με τους γιους μου να είναι ελεύθερη…Να νιώθουν ότι μπορούν να ανοίγουν τα φτερά τους χωρίς να έχουν να κουβαλήσουν ένα βάρος…Το παιδί πρέπει να μπορεί να είναι ανεξάρτητο. Σε προσωπικό επίπεδο αν μπορούσα να γυρίσω πίσω, μπορεί να είχα κάνει άλλες επιλογές. Προφανώς έχω κάνει λάθη, προφανώς έχω φάει τα μούτρα μου, προφανώς έχω μετρήσει πολλές προσωπικές αποτυχίες».
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









