Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Αχιλλέας Ζέρβας: Από ένα email που νόμιζε για φάρσα, στο «Ριφιφί»

06/10/2026 - 23:42 | | 3 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Μια πρόταση που αρχικά πίστεψε πως ήταν… φάρσα, κατέληξε να τον οδηγήσει στο καστ της σειράς «Ριφιφί».

Ο Αχιλλέας Ζέρβας μίλησε το απόγευμα της Τρίτης 6 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Στούντιο στις 3» του ΣΚΑΪ για τη συμμετοχή του στη σειρά, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε τον ρόλο του.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η ερμηνεία του είχε έντονα βιωματικό χαρακτήρα, καθώς δεν είχε προηγούμενη επαγγελματική γνώση πάνω στο αντικείμενο του ρόλου. Όπως εξήγησε, προσπάθησε να βασιστεί σε προσωπικές εμπειρίες και συναισθήματα, έχοντας παράλληλα τη στήριξη των ανθρώπων της παραγωγής.

«Η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος μου, επειδή έπαιξα βιωματικά, δεν είχα καμία αντικειμενική γνώση στο αντικείμενο. Έπαιξα με βάση όλα αυτά που άκουσα για μένα. Του λέω του “Σωτήρη, ωραία, θα το πάω όσο γίνεται πιο βιωματικά”», ανέφερε.

Μάλιστα, θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της σειράς για τη βοήθεια που του προσέφεραν, καθώς, όπως είπε, δεν είχε προηγούμενη σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο.

«Και σε αυτό να πω και να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του Ριφιφί, όλους τους ανθρώπους του Ριφιφί. Όχι μόνο στους ανθρώπους που είναι μπροστά από τις κάμερες και πίσω από τις κάμερες, που ενώ ήξεραν την κατάστασή μου ότι δεν είμαι άνθρωπος του χώρου, δεν έχω σχέση με το αντικείμενο, κάθονταν εκεί και με βοήθησαν όσο δεν πήγαινε», σημείωσε.

«Έπαιξα με 40 πυρετό»

Ο Αχιλλέας Ζέρβας αναφέρθηκε και σε μια δύσκολη στιγμή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Όπως αποκάλυψε, σε μία από τις σκηνές χρειάστηκε να παίξει ενώ είχε 40 πυρετό.

«Όλα τα λόγια ήταν γραμμένα. Εκτός από μια σκηνή στο επεισόδιο που φέρνω το κλειδί. Επειδή είχαμε μπει μέσα στα φρεάτια, είχαμε πάθει δηλητηρίαση. Έπαιξα με 40 πυρετό. Λέω Σωτήρη, θα θυμηθώ ό,τι μπορεί να θυμάμαι από το κείμενο…», περιέγραψε.

Το email που νόμιζε ότι ήταν φάρσα

Η πρώτη επικοινωνία για τη συμμετοχή του στη σειρά, πάντως, δεν τον έπεισε αμέσως ότι επρόκειτο για πραγματική πρόταση.

«Όταν μου ήρθε το κείμενο και το διάβασα, δεν έδωσα σημασία. Το πέρασα λίγο στο ντούκου. Δηλαδή το έσβησα το email. Δεν το πίστευα καθόλου. Νόμιζα ότι είναι φάρσα, ότι κάποιος μου κάνει φάρσα», αποκάλυψε.

Τελικά, όμως, πριν διαγράψει οριστικά το email, αποφάσισε να το ανοίξει και να δει περί τίνος πρόκειται.

«Δεν έδωσα σημασία. Αλλά λέω πριν το σβήσω, ας το δω μια τι είναι… Και όταν διάβασα το κείμενο, δεν ήξερα τι ήταν», είπε.

Όπως εξήγησε, ο Σωτήρης Τσαφούλιας τού είχε αναφέρει κάποια στιγμή ότι ενδεχομένως να συνεργάζονταν στο μέλλον.

«Ο κ. Τσαφούλιας μου είχε πει για έναν ρόλο… μου είχε πει μια μέρα κάτι μπορεί να κάνουμε και για σένα», πρόσθεσε ο Αχιλλέας Ζέρβας.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.