«Μόνιμη κάτοικος» Νέας Υόρκης η Τοπάζη

Η τραγουδίστρια ξεσηκώνει α λα ελληνικά τους ομογενείς.

Η Κατερίνα Τοπάζη, ως γνωστό, ζει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Κλίβελαντ, το οποίο όμως αραιά και πού βλέπει πλέον, καθότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τις την καλούν στη Νέα Υόρκη, όπου έχει αμέτρητους φίλους εκτός από θαυμαστές. Ετσι λοιπόν, πού τη χάνεις, πού τη βρίσκεις, σε ένα αεροπλάνο είναι με προορισμό τη Νέα Υόρκη, όπου έχει γίνει σχεδόν μόνιμος κάτοικος και ειδικά τώρα που ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο νέο bar-restaurant «MELI», το ανερχόμενο hot spot στην καρδιά του Μανχάταν. Σε πρόσφατη συζήτηση που είχαμε με την Κατερίνα παραδέχθηκε πως η Νέα Υόρκη της αρέσει πολύ και ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία της, συν το γεγονός πως οι επαγγελματικές ευκαιρίες είναι περισσότερες απ’ ό,τι στο Κλίβελαντ, το οποίο αποτελεί και τη βάση του συζύγου της. Εμείς πάντως χαιρόμαστε να τη βλέπουμε και ειδικά να την ακούμε να τραγουδάει. Να σημειώσουμε ότι στο bar-restaurant όπου εμφανίζεται έγινε μόλις χθες και το επίσημο πάρτι παρουσίασης της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Αν» (την επόμενη εβδομάδα θα σας έχουμε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ αλλά και την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης)!

«Θα κάνει ζημιές» στους Ελληνοαμερικανούς!

Τι νομίζετε, πως εμείς εδώ στην ξενιτιά δεν παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ελληνική μουσική και διασκέδαση; Σιγά μη μας ξέφευγε η Χαρά Βέρρα η οποία με τον… ύμνο της ξεσηκώνει τους πάντες. «Θα κάνω ζημιές και στον λογαριασμό μου ας χρεωθούν κι αυτές» τραγουδάνε και χορεύουν αυτό το weekend οι ελληνάρες που σπεύδουν στο νυχτερινό κέντρο «Ζorbas» στο Νιου Τζέρσεϊ για να ακούσουν live την τραγουδίστρια, η οποία σημειωτέον θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στις 21 Απριλίου. Δεν το συζητάμε πως το timing κιόλας είναι ιδανικό, αφού εν όψει Πάσχα τα κλαρίνα και τα παραδοσιακά τραγούδια είναι ό,τι πρέπει για να θυμηθούμε τις ρίζες μας επί αμερικανικού εδάφους. Το μόνο που απομένει τώρα είναι να μάθουμε πως έρχεται και η Γωγώ Τσαμπά να μας πει τα «Καγκέλια… σαλάγατα»!!

Η τηλεόραση υποκλίνεται στον Greg Yaitanes

Σε περίπτωση που σας διαφεύγει ή δεν σας θυμίζει κάτι το όνομά του, θα σας αναφέρουμε το εξής απλό για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται: «Dr. House»! Η σειρά που ακόμα «τα σπάει» στα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα (δεν βαριόμαστε να βλέπουμε μέχρι και τις πρώτες επαναλήψεις!) έχει την υπογραφή του βραβευμένου με ΕΜΜΥ Ελληνοαμερικάνου σκηνοθέτη Greg Yaitanes. Ανάμεσα στις σειρές που έχει σκηνοθετήσει είναι οι «Lost», «Grey’s Anatomy», «Heroes» κτλ. Αυτή την περίοδο προβάλλεται επίσης με μεγάλη επιτυχία η νέα σειρά του «Banshee» στο καλωδιακό Cinemax, όπου στο καστ είναι και ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Τέλος, ανάμεσα στα χαρίσματα/ταλέντα του βραβευμένου σκηνοθέτη είναι και η διορατικότητά του όσον αφορά τα social networks, αφού ήταν από τους πρώτους επενδυτές του Twitter.

ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο και τη σύζυγό του – «Κλαίει εδώ και 10 μέρες»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε με συγκίνηση για τη δύσκολη...

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

Γόηδες «τυλιχτοί» σε πιτόγυρο

Πώς το ανύπαρκτο ψητοπωλείο «Η Σούβλα του Άρχοντα»… έψησε...

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου