Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Παλικάρι ο Σπυράκος

❱❱ Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο δημοφιλής τραγουδιστής και ο αγώνας για να βγει νικητής της ζωήςΗ «Espresso» αποκαλύπτει σήμερα τη μεγάλη μάχη που δίνει ο Σπύρος Σπυράκος, με δύναμη ψυχής, σιωπηλά, με υπομονή και αξιοπρέπεια. Οπως όλα δείχνουν, μάλιστα ο δημοφιλής καλλιτέχνης με τους χιλιάδες θαυμαστές θα βγει νικητής.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες της «Espresso», o γνωστός τραγουδιστής έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, επειδή αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ολα άρχισαν πριν από περίπου οκτώ μήνες από κάτι απλό. Ενα σπυράκι στο πόδι του, που διαρκώς μεγάλωνε, τον έβαλε σε σκέψεις. Ο καλλιτέχνης επισκέφθηκε γιατρό, ο οποίος ωστόσο τον καθησύχασε, λέγοντας πως δεν ήταν τίποτα και θα περνούσε. Το μόνο που πέρασε όμως ήταν ο καιρός και το μικρό εξόγκωμα στο πόδι του συνέχιζε να τον ενοχλεί. Τυχαία, σε κάποια εκδήλωση που πήγε να τραγουδήσει, έπιασε συζήτηση με έναν άλλο γιατρό και του περιέγραψε το πρόβλημά του. Ο επιστήμονας, που δουλεύει σε μεγάλη ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων, του συνέστησε να τον επισκεφτεί άμεσα στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνουν κάποιες ειδικές εξετάσεις. Ετσι κι έγινε. Ομως ούτε οι συγκεκριμένες εξετάσεις του καλλιτέχνη έδειξαν κάτι. 

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε επέμβαση, κατά την οποία αφαιρέθηκε το ύποπτο σπυράκι από το πόδι του και δείγμα εστάλη για βιοψία. Τα καλά νέα σταμάτησαν εκεί για τον Σπύρο Σπυράκο, αφού τα αποτελέσματα έδειξαν κακοήθεια. Επιπλέον, όπως τον ενημέρωσαν οι γιατροί, είχαν επηρεαστεί και κάποιοι αδένες του ποδιού του, γεγονός που μεγάλωσε τις ανησυχίες του. Ο τραγουδιστής άρχισε αμέσως θεραπεία, την οποία συνεχίζει έως σήμερα.

Φύλακες άγγελοι

Οι εξελίξεις, όπως μαθαίνουμε, είναι ιδιαίτερα καλές και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και σε λίγο καιρό, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, αυτό το πρόβλημα θα αποτελεί έναν μακρινό εφιάλτη για τον ίδιο. Στο πλευρό του στέκονται, φυσικά, από την πρώτη στιγμή οι δικοί του άνθρωποι, που σαν φύλακες άγγελοι και άγρυπνοι φρουροί τον φροντίζουν και τον στηρίζουν σε αυτή την περιπέτεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το γεγονός δεν είχε γίνει γνωστό και ο ευρύτερος κύκλος του γνώριζε μέχρι τώρα ότι ο ταλαντούχος τραγουδιστής βρίσκεται στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στην περιοχή Μαραθιά, όπου διατηρεί συγκρότημα κατοικιών προς ενοικίαση, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν που ξεκινά. Αυτή η επιχειρηματική δραστηριότητα άλλωστε απασχολεί τόσο τον ίδιο όσο και την πανέμορφη σύζυγό του Νάνσυ κάθε καλοκαίρι, εδώ και αρκετά χρόνια που ο ερμηνευτής κάνει λίγες και επιλεκτικές εμφανίσεις. 

Εμείς να ευχηθούμε στον Σπύρο Σπυράκο ολόψυχα περαστικά, σιδερένιος και γρήγορα να τον ξαναδούμε σε πίστα να τραγουδά τις δεκάδες επιτυχίες του και να ξεσηκώνει τον κόσμο, όπως μόνο εκείνος ξέρει και μπορεί.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...