Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Θρίλερ με Σάμι Φάις στην Πάτμο

Ο γνωστός επιχειρηματίας τραυματίστηκε στη μέση του όταν υπέστη βλάβη το σκάφος του και βρέθηκε στη θάλασσα.

Αγιο είχε ο Σάμι Φάις όταν το καινούργιο σκάφος του παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί τραυματισμένος στη θάλασσα της Πάτμου. Ο γνωστός μπίζνεσμαν, που έχει παντρευτεί το πρώην μοντέλο Μαρία Καλάβρια, χτύπησε στη μέση του και μακαρίζει την τύχη του που στο σκάφος δεν βρισκόντουσαν τα μέλη της οικογένειάς του.

Ο Σάμι Φάις μετά τη Μύκονο όπου πέρασε όμορφες στιγμές με τη σύζυγό του και τις δύο κόρες τους, πήγε στο Νησί της Αποκάλυψης μαζί με καλούς φίλους του, όπως ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Τζένη Μπαλατσινού και τα παιδιά τους, για να συνεχίσει εκεί τις καλοκαιρινές του διακοπές. Το περασμένο Σάββατο ο γνωστός επιχειρηματίας θέλησε να κάνει μια δοκιμαστική βόλτα με το νέο του σκάφος και με τη συνοδεία ειδικού μηχανικού ανοίχτηκε στη θαλάσσια περιοχή. Δυστυχώς το καινούργιο απόκτημά του όχι μόνο τον… πρόδωσε, αφού παρουσίασε μηχανολογικό πρόβλημα, αλλά παραλίγο να του στοιχίσει και τη ζωή! Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το πρόβλημα που παρουσίασε ήταν στο τιμόνι του (λέγεται ότι «κόλλησε»), με αποτέλεσμα το σκάφος να μην μπορεί να κυβερνηθεί. «Ο Σάμι Φάις βρέθηκε στη θάλασσα με δυνατούς πόνους στη μέση και αμέσως κινητοποιήθηκαν τα οικεία του πρόσωπα ώστε να μεταφερθεί αεροπορικώς σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών. Δεν πέρασε αρκετή ώρα και νοσοκομειακό ελικόπτερο έσπευσε στην περιοχή, τον παρέλαβε και τον έφερε στην πρωτεύουσα. Στην ιδιωτική κλινική υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει πάθει μετατόπιση σπονδύλου», λέει στην «Espresso» άτομο από το οικείο του περιβάλλον, το οποίο συμπληρώνει ότι ο επιχειρηματίας ακολουθεί πλέον την αγωγή που του σύστησαν οι θεράποντες ιατροί του και συνεχίζει: «Ο Σάμι θα παραμένει ξαπλωμένος στο κρεβάτι για όσο χρόνο χρειαστεί και -παρ’ όλη την άσχημη εξέλιξη που είχαν οι διακοπές του στην Πάτμο- δεν αισθάνεται κακοδιάθετος, πρώτον γιατί ο ίδιος σώθηκε από θαύμα και δεύτερον γιατί πάνω στο σκάφος δεν ήταν κι άλλα αγαπημένα του πρόσωπα και κυρίως τα παιδιά του».

Να θυμίσουμε ότι ο Σάμις Φάις (οποίος έχει συνδεθεί με τη Μαρία Καλάβρια από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και μαζί της έχει φτιάξει μια όμορφη οικογένεια) πριν από αρκετά χρόνια -πιο συγκεκριμένα το 2001- είχε ζήσει άλλη μια περιπέτεια στην προσωπική του ζωή, όταν με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για κακουργηματική απάτη σε βάρος επενδυτών, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, παράβαση της χρηματιστηριακής νομοθεσίας κ.ά., όλα με επίκεντρο την εταιρεία Μακεδονικά Κλωστήρια, βασικός μέτοχος της οποίας ήταν στο παρελθόν ο επιχειρηματίας Βασίλης Ζούλοβιτς.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα