Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Στον τελικό του ύψους ο πήχης δεν… χαμογέλασε στον Κώστα Μπανιώτη

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας ο Κώστας Μπανιώτης (φωτ.). Ο Ελληνας πρωταθλητής δεν κατάφερε να κάνει άλμα μέσα στα φετινά του στάνταρ (είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 2,29 μ.) και ολοκλήρωσε το χθεσινό τελικό του ύψους καταλαμβάνοντας τη δέκατη θέση.

Ο άλτης από την Κομοτηνή ξεκίνησε περνώντας με την πρώτη προσπάθεια τα 2,20 μ. και τα 2,25 μ., αλλά δεν στάθηκε τυχερός στα 2,29 μ., όπου είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Μάλιστα, στο τρίτο του άλμα πίστεψε ότι είχε περάσει το ύψος, αλλά ο πήχης δεν του έκανε το… χατίρι αφού έπεσε καθυστερημένα. Αντίθετα, το εισιτήριο για τον τελικό των γυναικών δεν σφράγισε η Τόνια Στεργίου. Στον προκριματικό η πρωταθλήτρια του ύψους σταμάτησε τα επιτυχημένα άλματα στο 1,83 μ. και έτσι αποκλείστηκε. Η Αθανασία Πέρρα είχε καλύτερο άλμα στα 13.75 στον τελικό του τριπλούν, με αποτέλεσμα να καταλάβει τη 12η θέση. Στον ημιτελικό των 200 μέτρων η Μαρία Μπελιμπασάκη τερμάτισε στην έβδομη θέση. Εχοντας εξαρχής δύσκολο έργο, αφού εκτός του σκληρού συναγωνισμού έπρεπε να τρέξει και στον πρώτο διάδρομο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε χρόνο 23,46.

– Σήμερα αγωνίζεται στον τελικό του μήκους ο Λούης Τσάτουμας.

Χ.Τ.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα