Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Σάντρα από άλλον πλανήτη στη Βενετία

Εκθαμβωτική η Μπούλοκ, που μαζί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα φλας στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Ρεσιτάλ αστείας γκριμάτσας έδωσαν στο κόκκινο χαλί τα δύο μεγάλα αστέρια που άνοιξαν με την ταινία τους την αυλαία του 70ού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ταξιδεύοντας κοινό και κριτική επιτροπή στο… Διάστημα! Η Σάντρα Μπούλοκ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ, που συγκέντρωσαν δικαίως όλα τα φλας των φωτογράφων ως τα μοναδικά μεγάλα ονόματα στην πρεμιέρα του φεστιβάλ, έπαιξαν με τον φακό μεταφέροντας σε όλους την καλή τους διάθεση.

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της ταινίας «Gravity» απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων μόλις έφτασε πιασμένο χέρι χέρι έξω από το Palazzo del Cinema. Η 49χρονη ηθοποιός έκανε πολλά ανδρικά σαγόνια να… πέσουν, καθώς ακτινοβολούσε μέσα στο κατακόκκινο φόρεμα που συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ. Ακόμη και ο συμπρωταγωνιστής της, ο οποίος είχε επιλέξει μαύρο σμόκιν για την περίσταση, εξέφρασε με μια χειρονομία τον θαυμασμό του για την απαστράπτουσα συνοδό του. Το χειροκρότημα συνεχίστηκε και εντός κινηματογραφικής αιθούσης, καθώς η ταινία απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Οι θεατές, οι οποίοι κατά την είσοδό τους προμηθεύτηκαν ειδικά γυαλιά για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ταινία σε 3D έκδοση, απόλαυσαν τους δύο πρωταγωνιστές ως αστροναύτες χαμένους στο Διάστημα, μετά τη σύγκρουση του διαστημοπλοίου τους με θραύσματα.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε η Σάντρα Μπούλοκ αποκάλυψε ότι συνομίλησε με αστροναύτες προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα για τον ρόλο της, ενώ ο Τζορτζ Κλούνεϊ ομολόγησε ότι αυτό που τον δυσκόλεψε περισσότερο ήταν να κινείται αργά για να μιμείται τις κινήσεις του σώματος στο Διάστημα, αλλά την ίδια στιγμή να μιλάει γρήγορα. «Προσλάβαμε ειδικούς συμβούλους, επιστήμονες και φυσικούς, για να διδάξουν στο καστ και το συνεργείο πώς λειτουργούν τα πράγματα στο Διάστημα. Πολλές σκηνές απαίτησαν την απομόνωση των ηθοποιών. Ηταν ένας αφηρημένος τρόπος υποκριτικής γι’ αυτούς» σχολίασε από τη μεριά του ο Μεξικανός σκηνοθέτης της ταινίας Αλφόνσο Κουαρόν.

Η καυτή Ναταλία χωρίς εσώρουχο και η κόμισσα με το κλουβί

Μπορεί η Σάντρα Μπούλοκ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ να έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα του φεστιβάλ, όμως ο φωτογραφικός φακός δεν παρέλειψε να απαθανατίσει το καυτό φόρεμα της Βραζιλιάνας καλλονής Ναταλία Μπόργκες, το σκίσιμο του οποίου έφτανε σε σημείο που αποκάλυπτε ότι το μοντέλο δεν φορούσε εσώρουχο! Τα φλας άναψαν και για την Ιταλίδα κόμισσα Μαρίνα Ρίπα ντι Μεάνα, η οποία αντί για καπέλο φόρεσε ένα ολόκληρο αληθινό κλουβί με διακοσμητικά πουλιά πάνω στα κάγκελά του! Σαφώς κομψότερη ήταν η εμφάνιση της Γαλλίδας ηθοποιού Κλοτίντ Κουρό, η οποία πόνταρε στον διαχρονικό συνδυασμό άσπρου-μαύρου, ενώ μια μακριά δημιουργία κεντημένη εξ ολοκλήρου από δαντέλα επέλεξε η παρουσιάστρια της βραδιάς, η Ιταλίδα ηθοποιός Εύα Ρικομπόνο.

Τις επόμενες δέκα ημέρες, στο Λίντο αναμένονται, μεταξύ άλλων, ο Νίκολας Κέιτζ, ο Ματ Ντέιμον, ο Ζακ Εφρον και η Σκάρλετ Γιόχανσον, οι οποίοι μάλιστα θα συναγωνιστούν για το βραβείο του Χρυσού Λέοντα. Ο Νίκολας Κέιτζ υποδύεται έναν πρώην κατάδικο στην ταινία «Joe», ενώ η Σκάρλετ Γιόχανσον ντύνεται… εξωγήινη για χάρη της ταινίας «Under the Skin». Ο Ζακ Εφρον πρωταγωνιστεί στο «Parkland» που παρουσιάζει τις χαοτικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο του Ντάλας όπου μεταφέρθηκε ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι όταν πυροβολήθηκε, ενώ ο Ματ Ντέιμον συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Τέρι Γκίλιαμ στην ταινία φαντασίας «The Zero Theorem». Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγάλο βραβείο στη Μόστρα θα απονείμει ο φετινός πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, ο Ιταλός σκηνοθέτης Μπερνάρντο Μπερτολούτσι.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα