Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Θύμωσε ο Ρονάλντο για την πώληση Οζίλ

Ο Πορτογάλος έχασε τις ασίστ του Γερμανού…

Η απόκτηση του Μπέιλ από την Τότεναμ άνοιξε τον δρόμο για την παραχώρηση του Οζίλ στην Αρσεναλ. Υπάρχει όμως ένας παίκτης που δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την πώληση του Γερμανού μέσου και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη «βασίλισσα».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είναι θυμωμένος από την πώληση του Οζίλ και, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «As», δεν μάσησε τα λόγια του στους συμπαίκτες του στην Εθνική Πορτογαλίας. Ο Οζίλ ήταν ο πρώτος σε ασίστ στον Ρονάλντο (27) και ο Πορτογάλος φέρεται να είπε: «Είναι πολύ άσχημο νέο για εμένα. Ηξερε όλες τις κινήσεις μου για να βάλω γκολ. Είμαι πολύ θυμωμένος μου έφυγε». Τα λόγια αυτά απηύθυνε στους Πέπε και Κοεντράο στο ξενοδοχείο της Εθνικής, ενώ οι Σέρχιο Ράμος, Ισκο και Αρμπελόα σε συνεντεύξεις τους αναφέρθηκαν πιο ήπια στην απογοήτευσή τους για την πώληση του Οζίλ.

Στην Εθνική Πορτογαλίας πάντως υπήρξε κι άλλο… δράμα, αφού ο Κοεντράο λέγεται ότι έβαλε τα κλάματα, όταν έμαθε ότι δεν θα μετακομίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό γράφει η πορτογαλική «Record», που αναφέρει ότι όταν ο παίκτης έμαθε πως τελικά δεν είχαν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις, κατέρρευσε μπροστά στους Ρονάλντο και Νάνι.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα