Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ο Ακης «ανοίγει» τις πόρτες και σε άλλους

Πώς σχολιάζουν οι Γερμανοί την καταδίκη.

Η καταδίκη του πρώην υπουργού Αμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου σε είκοσι χρόνια κάθειρξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από εγκληματική δραστηριότητα και συγκεκριμένα από την κατ’ εξακολούθηση παθητική δωροδοκία σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου απασχολεί τη γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung».

Το δημοσίευμα υπενθυμίζει την πρόσφατη καταδίκη του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου σε ισόβια κάθειρξη, σχολιάζοντας ότι η ετυμηγορία αυτή ξύπνησε σε πολλούς Ελληνες την ελπίδα ότι οι καιροί κατά τους οποίους οι Ελληνες πολιτικοί βρίσκονταν στο απυρόβλητο αποτελούν επιτέλους παρελθόν. Οπως επισημαίνει ο δημοσιογράφος, η καταδικαστική απόφαση εναντίον του Ακη Τσοχατζόπουλου αποτελεί μια νέα ένδειξη ότι η ελπίδα για το τέλος της ατιμωρησίας μπορεί να εκπληρωθεί.

 «Οπως σε πολλές σοβαρές υποθέσεις διαφθοράς, έτσι και σε αυτό το δούναι και λαβείν ενεπλάκησαν Γερμανοί» σχολιάζει ο Γερμανός δημοσιογράφος, επισημαίνοντας ότι η υπόθεση Τσοχατζόπουλου δεν είναι η τελευταία που απασχολεί την ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου σχετικά με τη «λίστα Λαγκάρντ». Υπενθυμίζεται ότι για τον τελευταίο κάποιοι νομικοί υποστηρίζουν ότι η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να τον παραπέμψει στο ειδικό δικαστήριο, καθώς με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, η διπλή εκλογική αναμέτρηση του 2012 σήμανε και την παραγραφή της υπόθεσης.

Ε.Σ.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα