Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Κόκκινο Ματ

Με ηγέτες Λοτζέσκι και Σλούκα ο Ολυμπιακός νίκησε 55-45 τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΣΕΦ.

Σε ένα ντέρμπι δύο σπουδαίων -αλλά ανέτοιμων- αντιπάλων ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε στη λεπτομέρεια πιο σωστός από τον Παναθηναϊκό κιαι επικράτησε 55-45 στο άδειο ΣΕΦ. Το σκορ βέβαια αποδεικνύει πως το θέαμα (στο φινάλε της πρώτης αγωνιστικής της Α1) απουσίασε και μέτρησε η ουσία, με τον Παναθηναϊκό πάντως να μένει κάτω από τους 50 πόντους.

Το -2 με το οποίο ξεκινούσε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός έκανε εξαρχής την υπόθεση νίκη απαραίτητη στους «ερυθρολεύκους». Και σε μια σκακιέρα προπονητών ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε κινήσεις ματ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ματ Λοτζέσκι (κάτω αριστερά) έδινε τις λύσεις (μάλιστα έφτασε πρώτος στο α’ ημίχρονο σε διψήφιο αριθμό πόντων). Ο Αμερικανοβέλγος τελείωσε το ντέρμπι αλάνθαστος και ως πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 5/5 βολές, 3/3 δίποντα και 1/1 τρίποντο.   Είχε πει προ ημερών και μέσω της «Εspresso» πως δεν θα διστάσει να πάρει τα σουτ. Το ‘πε και το ‘κανε. Και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πρωταγωνιστής ο Κώστας Σλούκας (κάτω δεξιά). Στα πιο κρίσιμα σημεία ο διεθνής άσος πήρε τις προσπάθειες και δικαιώθηκε. Ηταν κάτι που το χρειαζόταν ο Ολυμπιακός, καθώς έβλεπε τον αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη σε φανερά άσφαιρη και άστοχη βραδιά (0/2 βολές, 1/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα).

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε απαντήσεις. Η ομάδα του Πεδουλάκη πλήρωσε την τραγική κατάσταση στην οποία παρουσιάστηκαν σχεδόν όλοι πλην του Διαμαντίδη. Ειδικότερα οι Λάσμε και Γκιστ ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Οπως έξω από τα νερά του ήταν και ο βαρύς πλέον Μπατίστ αλλά και οι επηρεασμένοι από τους τραυματισμούς τους Ούκιτς και Μαυροκεφαλίδης.

Δεκάλεπτα: 16-13, 29-27, 44-36, 55-45.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 3 (1), Ντάνστον 3, Σπανούλης 2, Περπέρογλου 3 (1), Σλούκας 9 (1), Σίμονς 2, Λοτζέσκι 14 (1), Μπέγκιτς, Πρίντεζης 12 (2), Μάντζαρης 7 (2).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αργύρης Πεδουλάκης): Μπράμος 3 (1), Κάρι 2, Μπατίστ 2, Φώτσης 5 (1), Ούκιτς 1, Λάσμε 2, Μαυροκεφαλίδης 8 (4/12 δίποντα), Διαμαντίδης 16 (2), Γκιστ, Παππάς 6 (0/4 τρίποντα), Ματσιούλις.

«Οι ομάδες δεν ήταν έτοιμες»

Ο κορυφαίος του χθεσινού Ολυμπιακού Ματ Λοτζέσκι μετά την αναμέτρηση δήλωσε: «Παλέψαμε με πάθος σε όλο το ματς. Νιώθω πολύ καλά που βοήθησα κι εγώ. Ηταν περίεργο να παίζουμε σε άδειο γήπεδο. Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη αυτή και προχωράμε».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκα, τόνισε: «Κανείς δεν περίμενε ποιότητα και συνεργασίες. Θύμισε ένα παιχνίδι παλαιότερα στο Σπόρτιγκ, όπου το σκορ ήταν αντίστοιχο. Ζητώ την κατανόησή σας, γιατί οι ομάδες δεν είναι έτοιμες, έχουν πολλούς τραυματίες και αυτή η εικόνα του άδειου γηπέδου που αδικεί το ελληνικό μπάσκετ έπαιξε τον ρόλο της. Η χρονιά είναι δύσκολη και απαιτητική».

Και ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέφερε: «Εγινε πολύ κακό ματς και από τις δύο ομάδες. Δεν είχαμε ρυθμό, ανάσες, δεύτερα άλματα, γενικά ήμασταν πίσω. Πρέπει να βρούμε ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας, δεν ήμασταν καλοί, αυτό πρέπει να βελτιώσουμε. Σίγουρα τα άστοχα σουτ σού δίνουν πιθανότητα να πάρεις περισσότερα ριμπάουντ. Δεν είναι απόλυτοι οι αριθμοί, είναι ποσοστιαίοι. Επίσης οι ψηλοί μας δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση και αυτό μας στοίχισε. Αμφότερες οι ομάδες έχουμε πρόβλημα αυτή την περίοδο».

Μετά το τέλος του αγώνα, δέκα παίκτες (5 από κάθε μεριά) πέρασαν ντόπινγκ κοντρόλ.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...