Λαμπερός γάμος και δεξίωση στην high society με νυφούλα τη Φαίη Καρέλλα

Αλλο ένα λαμπερό ζευγάρι της high society ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, λίγο πριν μπει το 2014. Η Φαίη Καρέλλα, κόρη του αείμνηστου βιομηχάνου Δημήτρη Καρέλλα (ιδρυτή του θρυλικού κολοσσού «Αιγαίον») και της Ντόρας Καρέλλα, και ο Κώστας Σμπαρούνης, έμπορος υπερπολυτελών αυτοκινήτων, θα ενωθούν εις σάρκαν μίαν στα μέσα του επόμενου μήνα.

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες σε καθημερινή εφημερίδα και μας πληροφόρησε ότι το μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στον Αγιο Δημήτριο στο Παλαιό Ψυχικό, με κουμπάρους φίλους του ζευγαριού. Μετά τον γάμο θα ακολουθήσει λαμπερή δεξίωση στο «Intercontinental» για τους καλεσμένους του ζευγαριού, που έχει ήδη επιμεληθεί το μενού, το οποίο θα περιλαμβάνει εκλεκτά εδέσματα και άφθονη σαμπάνια.

Η Φαίη Καρέλλα, που φημίζεται για το στιλ της, αναμένεται να εντυπωσιάσει. Το νυφικό της (το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», δουλεύεται εδώ και πάρα πολύ καιρό), αν και θα είναι απλό, θα αποτελεί κομμάτι-επιτομή του σικ.

Ο έρωτας του ζευγαριού ήταν κεραυνοβόλος, αφού, παρότι δεν έχουν κλείσει έναν χρόνο μαζί, αποφάσισαν από νωρίς να παντρευτούν. Ο Κώστας Σμπαρούνης εντυπωσιάστηκε από την προσωπικότητα και τον δυναμισμό της νεαρής Φαίης, η οποία ασχολείται με τη διοργάνωση γάμων. Την περασμένη άνοιξη, μάλιστα, πάντρεψε την καλή της φίλη Νικόλ Κοτοβός με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο, στον μυστικό γάμο που έγινε στον Αγιο Νικόλαο, στο Κολωνάκι.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Δέσποινα Καμπούρη: «Νομίζετε πως θα τρομάξω;» – Η νέα ανάρτηση μετά τον σάλο για το Pride

Με νέα ανάρτηση τοποθετήθηκε η Δέσποινα Καμπούρη, έπειτα από...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...