Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Είσαι ο Κολοκοτρώνης, φώναζαν οι φίλοι του

Θερμή υποδοχή χθες για τον ισοβίτη τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Δεν ξεκίνησε η δίκη για την υπεξαίρεση στον δήμο Θεσσαλονίκης σε δεύτερο βαθμό, καθώς στο Εφετείο Κακουργημάτων συζητήθηκαν μόνο οι πρώτες εννέα υποθέσεις, και όχι η έφεση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, που είχε νούμερο 17. Ετσι, η πρώτη δημόσια εμφάνιση του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης, έπειτα από εφτά μήνες και 25 μέρες φυλάκισης, κράτησε μόλις… δώδεκα δευτερόλεπτα!

Η μεταγωγή των κατηγορουμένων έγινε παρουσία κόσμου, που κυριολεκτικά κρέμονταν σαν τα τσαμπιά από τα κάγκελα στην πλαϊνή είσοδο των δικαστηρίων! Πρώτος βγήκε από το βαν ο Παναγιώτης Σαξώνης, που πέρασε απαρατήρητος. Δεύτερος ήταν ο Μιχάλης Λεμούσιας, που έδειχνε νευρικός. «Είμαστε αθώοι που μας κουβαλούν με τις χειροπέδες. Η Δικαιοσύνη θα πει την αλήθεια» φώναξε.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, τον οποίο συνόδευαν δύο αστυνομικοί. Ελαφρώς αδυνατισμένος και φρεσκοκουρεμένος, φορούσε γραβάτα, σκούρο μπλε σακάκι και τζιν παντελόνι. Στο χέρι του κρατούσε ένα κίτρινο μεγάλο φάκελο με τον οποίο έκρυβε και τις χειροπέδες που φορούσε.

Ο συγκεντρωμένος κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, αλλά και συνθήματα. «Αθώος, αθώος!» φώναξαν οι περισσότεροι, ενώ μια μεμονωμένη φωνή τον παρομοίασε με ήρωα του 1821! «Είσαι ο Κολοκοτρώνης της Θεσσαλονίκης!» ήταν το σύνθημα που ακούστηκε.

Ο τέως δήμαρχος απάντησε με χαμόγελο, θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τον ενθαρρύνει. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν ξανά, καθώς από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένας μαραθώνιος παρασκηνιακών διαβουλεύσεων, μια και στην αίθουσα 360 όπου θα δικάζονταν οι πέντε κατηγορούμενοι για την υπεξαίρεση (οι άλλοι δύο είναι οι υπάλληλοι Γιώργος Γκαϊδατζής και Θωμάς Γκόλας) προηγούνταν άλλες 16 δίκες.

Στον χώρο έξω από την αίθουσα βρέθηκαν η σύζυγος του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, Ελένη και πολλοί παλιοί συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων ο Κώστας Καζαντζίδης, ο Βασίλης Γάκης, ο Αντώνης Μακραντωνάκης, η Λίτσα Κολοβού, η Αννα Ευθυμίου, ο Θέμης Καρτσιώτης, ο Σάκης Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Πανοζάχος και ο Γιάννης Ζουρνάς. 

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...




Μποζουκια Αθηνα