Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

«Ουστ από ‘δώ, ράους»

Το ξεκαρδιστικό έργο από το δίδυμο Ρέππα – Παπαθανασίου με τη «Ματίνα Μανταρινάκη»!

Η «Ματίνα Μανταρινάκη», κατά κόσμον Καλιρρόη Μυριάγκου, έχει γράψει ιστορία με τον ανεπανάληπτο ρόλο της στο τηλεοπτικό φαινόμενο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και να που τώρα, έπειτα από πολύ καιρό απουσίας, την εντοπίσαμε στη Νέα Υόρκη, όπου πρωταγωνιστεί στη θεατρική ζωή της Αστόριας.


Η αγαπημένη ηθοποιός κάνει αισθητή την παρουσία της μέσα από το θέατρο και συγκεκριμένα την παράσταση «Ράους! Ουστ απο ‘δώ – Οι Γερμανοί ξανάρχονται», η οποία ανεβαίνει στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην καρδιά του ελληνισμού της Νέας Υόρκης, στην Αστόρια φυσικά. Το δημοφιλές έργο των Ρέππα – Παπαθανασίου, το οποίο σκηνοθετεί η Ιωάννα Κατσαρού, αναμένεται να είναι sold out τόσο γιατί η η κωμωδία είναι γνωστή από την επιτυχία που σημείωσε στην Ελλάδα όσο και λόγω του γεγονότος ότι οι ηθοποιοί που παίζουν είναι ταλαντούχοι και τα τελευταία χρόνια το έχουν αποδείξει εμπράκτως με τις ερμηνείες τους στα έργα που κατά καιρούς ανεβαίνουν στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο. Αναφέρομαι στους Ειρήνη Τσιάρη, Διόδωρο Παγούδη, Θεοδώρα Λουκά, Δημήτρη Μποζίνης, Ελένη Παλούμπα, Αντώνη Αρμευτή και Νίκο Καρρά.


Η παράσταση «Ράους! Ουστ από ‘δώ – Οι Γερμανοί ξανάρχονται» αναφέρεται στην υπόθεση οκτώ Ελλήνων οι οποίοι επιχειρούν να εξαπατήσουν έναν Γερμανό επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ενωσης σχετικά με την επίσκεψη επιθεώρησής του στην ψεύτικη πολιτιστική τους οργάνωση που ιδρύθηκε για να επωφεληθούν από κοινοτικές επιτοδήσεις. Το ντόμινο των απρόσμενων γεγονότων θα οδηγήσει στην αποκάλυψη των ανήθικων σχέδιών τους, εκθέτοντας τον πονηρό χαρακτήρα τους. Το έργο σατιρίζει και αποκαλύπτει κατά κάποιο τρόπο τη διαφθορά της ελληνικής κοινωνίας σε μια εύθραυστη οικονομία που καταρρέει.


Η παράσταση ανεβαίνει από 1η Νοεμβρίου μέχρι 30 Νοεμβρίου και φέρει την υπογραφή της μη κερδοσκοπικής θεατρικής ομάδας Eclipse Group Theatre of New York, η οποία όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει τα μέγιστα στην ομογένεια, χτίζοντας μια πολιτιστική γέφυρα μεταξύ Ελλαδας και Αμερικής και προωθώντας κάθε μορφή τέχνης, όπως το θέατρο, τη μουσική, το χορό, την ποίηση και τη λογοτεχνία.


ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.



Μποζουκια Αθηνα