Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Ετοιμοπόλεμοι για την Μπενφίκα

Το Πασαλιμάνι και (κυρίως) οι εγκαταστάσεις του Ρέντη έγιναν το επίκεντρο των πανηγυρισμών των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τη μεγάλη νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου.

Το Πασαλιμάνι και (κυρίως) οι εγκαταστάσεις του Ρέντη έγιναν το επίκεντρο των πανηγυρισμών των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τη μεγάλη νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου. Στη συντριπτική τους πλειονότητα παρακολούθησαν το ντέρμπι στις καφετέριες της πόλης και μόλις ο διαιτητής Μάνταλος σφύριξε τελευταία φορά, δόθηκε το σύνθημα για να υποδεχθούν τους παίκτες στο αθλητικό κέντρο.


Η αποστολή έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 11.00 το βράδυ και μόλις το πούλμαν σταμάτησε στην πύλη της εισόδου, άρχισε η αποθέωση. Με καπνογόνα και συνθήματα οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα φωνάζοντας ρυθμικά τα ονόματα όλων των ποδοσφαιριστών αλλά και του Μίτσελ. Την τιμητική του είχε βέβαια ο Μήτρογλου, ο οποίος πνίγηκε στις αγκαλιές των οπαδών και με δυσκολία έφτασε στο τζιπ του για να αποχωρήσει.


Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν όμως λεπτό για χάσιμο και από χθες έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στο ματς με τη Μπενφίκα γνωρίζοντας ότι σε περίπτωση νίκης θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Το κίνητρο μάλιστα για την κατάκτηση των τριών βαθμών είναι πολλαπλό, γιατί ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης τους διαμήνυσε μέσω του στενού του συνεργάτη Γιάννη Βρέντζου ότι θα μοιραστούν σημαντικό πριμ, σε συνδυασμό με το «τρίποντο» που πέτυχαν στη Λεωφόρο.


Στη χθεσινή προπόνηση ο Μίτσελ είδε με ικανοποίηση τους Μασάντο, Μπονγκ και Ντομίνγκες να παίρνουν μέρος κανονικά, όπως και ο Τόρες, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Εκτός πλάνων συνεχίζουν να είναι οι Ιμπαγάσα και Ολαϊτάν που συνεχίζουν τη θεραπεία με στόχο να προλάβουν το ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, αν και ο Κώστας Μανωλάς ισχυρίζεται ότι είναι τέτοια η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων που δεν υφίσταται η συγκεκριμένη λέξη στην κυριακάτική τους αναμέτρηση. «Ντέρμπι τίτλου δεν υπάρχει. Στο τέλος ο Ολυμπιακός θα είναι πρωταθλητής, γιατί έχει την καλύτερη ομάδα. Εχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με τη μεγαλύτερη ποιότητα. Στην Ελλάδα είμαστε οι καλύτεροι, αλλά και στην Ευρώπη μπορούμε να σταθούμε» τόνισε σχετικά.


Τα ξένα ΜΜΕ


Εκτενή αναφορά έκανε ο διεθνής Τύπος στη νίκη του Ολυμπιακού επί του «αιώνιου» αντιπάλου. «Ο Μήτρογλου έδωσε το “clasico” στον Ολυμπιακό στο τελευταίο λεπτό» έγραψε η ισπανική εφημερίδα «Marca». H  γαλλική «L’Equipe» είχε τίτλο «Ο Μήτρογλου τιμώρησε τον Παναθηναϊκό», ενώ οι πορτογαλικές  «A Bola» και «O Jogo» συνδύασαν τη νίκη του Ολυμπιακού, που τους δίνει θετική ψυχολογία, με το αυριανό ματς κόντρα στην Μπενφίκα.


Διαιτητής του αυριανού αγώνα ορίστηκε ο 37χρονος Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα, ο οποίος φέρνει γούρι στις ελληνικές ομάδες σε συλλογικό αλλά και εθνικό επίπεδο.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...