Εδιναν χρυσάφι για να πάρουν τον Μέσι

Ο τρελός χορός εκατομμυρίων για τον μικρο μάγο και σε ποιους είπε «όχι».


Κάτι ήξερε η Μπαρτσελόνα όταν αποφάσισε να βάλει ρήτρα 250 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι. Ακόμη και με αυτό το απίθανο ποσό όμως δεν μπορεί να είναι ποτέ σίγουρη ότι το μεγάλο της αστέρι θα παραμείνει για πάντα στη Βαρκελώνη, αφού σκέφτηκε ότι ένας σύλλογος είναι απίθανο να καλύψει το υπέρογκο αυτό ποσό, αλλά δεν υπολόγισε τους χορηγούς. Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε γνωστό ότι ο Μέσι είπε «όχι» σε πρόταση της Μπάγερν για να πάρει μεταγραφή σε αυτήν, αλλά μόλις προχθές έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες. Η εταιρία αθλητικών ειδών που ντύνει την Μπάγερν και μερικές ακόμη από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης ήταν εκείνη που «πριμοδότησε» την πρόταση όχι μόνο της κατόχου του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και άλλων δύο συλλόγων προκειμένου να πείσουν τον Αργεντινό να φύγει από τους «μπλαουγκράνα».


Η εν λόγω εταιρία δεν ντύνει φυσικά την πρωταθλήτρια Ισπανίας και έδωσε 125 εκατ. ευρώ προκειμένου να καλύψει τη μισή ρήτρα και να δει τον Μέσι να παίζει σε μια «δική» της ομάδα. Οπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», οι άλλες δύο ομάδες στις οποίες ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα αρνήθηκε ακόμη και τις διαπραγματεύσεις ήταν η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο και η «αιώνια» αντίπαλος Ρεάλ. Πολύ φυσιολογικά ο Μέσι δεν υπήρχε περίπτωση να μετακομίσει σε αυτές τις δύο ομάδες, αλλά η εταιρία αθλητικών ειδών λέγεται ότι δεν το βάζει κάτω. Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι η Μπάγερν ενδέχεται να επανέλθει το επόμενο καλοκαίρι με πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, με «όπλο» τον Πεπ Γκουαρντιόλα.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...