Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Κολεξιόν με… υπογραφή Γιακουμάτου

Λαμπερές παρουσίες στο σόου για τη νέα συλλογή της κόρης του πρώην υπουργού.

Δημιουργίες από δαντέλα, sexy και θηλυκές, διά χειρός Ζωής Γιακουμάτου. Η κόρη του πρώην υπουργού παρουσίασε τη νέα της συλλογή για τη σεζόν φθινόπωρο – χειμώνας 2013-2014 μπροστά σε ανθρώπους της μόδας, της πολιτικής, αλλά και celebrities που έσπευσαν να χειροκροτήσουν τα μοντέλα που φορούσαν τα ρούχα της «Dress the nature», όπως λέγεται η collection.

Ανάμεσά τους και η εκκεντρική και πληθωρική στιλιστικά Μαρίνα Πατούλη, η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, που εντυπωσιάζει για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά με την εμφάνισή της.

Οι γονείς

Με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη επικεφαλής των μοντέλων, η Ζωή παρουσίασε τα ρούχα που σχεδίασε με πολύ μεράκι, ενώ από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς της Γεράσιμος και Ελένη Γιακουμάτου που χειροκρότησαν την προσπάθεια της μικρής τους κόρης. Εκείνη που είχε τα παράπονά της ήταν η Εβίνα, η μεγάλη αδερφή της Ζωής.

«Είχε πολλά νεύρα το βράδυ της επίδειξης, γιατί ήθελε να περπατήσει στην πασαρέλα, αλλά δεν την άφησα, αφού την ήθελα να συντονίζει τον κόσμο» αποκάλυψε στην «Espresso» η Ζωή για την Εβίνα, η οποία είναι δικηγόρος στο επάγγελμα αλλά και η μούσα της. «Είναι η πρώτη που δοκιμάζει όλα τα ρούχα μου.

Πολλές φορές μάλιστα μου τα… κλέβει και την κυνηγάω στο σπίτι. Τα λερώνει με αρώματα αλλά και φαγητά, κι εγώ της φωνάζω. Η αδελφή μου νομίζω ότι αναδεικνύει πιο πολύ τα ρούχα από τα μοντέλα, γιατί ταιριάζουν απόλυτα πάνω της. Πολλές φορές μάλιστα μου δίνει και παραγγελία τι θέλει να της φτιάξω κι εγώ δεν της χαλάω χατίρι» λέει η Ζωή. 

Από τις εντυπωσιακές δημιουργίες της που ξεχώρισαν ήταν το νυφικό, το οποίο ήταν από δαντέλα και κεντημένο με κρύσταλλα Swarovski.

Ο… γαμπρός

Προς το παρόν η σχεδιάστρια κόρη του Γεράσιμου Γιακουμάτου είναι single, γιατί, όπως αποκαλύπτει στην «Espresso»: «Ψάχνω έναν άντρα σαν τον πατέρα μου, δυναμικό και μάγκα. Αντρα με όλη τη σημασία της λέξης. Στην εποχή μας είναι πιο μαλθακοί, δηλαδή δεν υπάρχει δυναμισμός, όλοι έχουν μια υποτονικότητα, λόγω της κρίσης προφανώς».

Πάντως οι άντρες που την πλησιάζουν αγχώνονται, όταν μαθαίνουν ποιου κόρη είναι. «Με ρωτούν “τι λέει ο μπαμπάς σου;”. Φοβούνται μήπως τους δείρει, μου λένε μάλιστα να μην του πω με ποιον βγαίνω» λέει η Ζωή και τονίζει: «Ο μπαμπάς μου είναι… αρνάκι, απλώς μάς έχει πολλή αδυναμία. Το θέμα είναι να βρεις τα κουμπιά του». Ο πρώην υπουργός ήταν εκείνος που στο τέλος του show φώναξε «Ζωή, βγες έξω» κι όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Οι καλεσμένοι

Ανθρωποι της μόδας, όπως ο Μάκης Τσέλιος, ο Φιλήμων, η Κρίστυ Κρανά και ο Τρύφωνας Σαμαράς, βρέθηκαν στην επίδειξη μόδας της Ζωής Γιακουμάτου, ενώ το παρών έδωσε και η ανιψιά του Σήφη Βαλυράκη, η Αθηνά, με τη μητέρα της Μαριάννα Βαλυράκη. Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις τάσεις που προτείνει η νεαρή designer, αφού όλο και κάποιο κομμάτι της συλλογής θα προτιμήσει στο μέλλον για τις επώνυμες με τις οποίες συνεργάζεται.


Μια μοβ οπτασία ήταν η Μαρίνα Πατούλη

Με μοβ, έξωμο, λαμπερό (λόγω παγέτας) φόρεμα εμφανίστηκε στο event η πάντοτε πληθωρική στιλιστικά Μαρίνα Πατούλη. Η εντυπωσιακή ξανθιά σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη επέλεξε να συμπληρώσει το σύνολο με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ από τα αξεσουάρ προσέξαμε το τσαντάκι της, με την υπογραφή της Louis Vuitton, αλλά και το μεγάλο δαχτυλίδι με τον μοβ λίθο, ασορτί με το φόρεμά της.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....