Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Ελεύθερος μετά την ποινή-χάδι ο Αφγανός που ασέλγησε σε βάρος 20χρονης

Ελεύθερος κυκλοφορεί, παρά την καταδίκη του, ο 37χρονος Αφγανός που ασέλγησε σε βάρος μιας ανυποψίαστης 20χρονης κοπέλας μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας!

Ελεύθερος κυκλοφορεί, παρά την καταδίκη του, ο 37χρονος Αφγανός που ασέλγησε σε βάρος μιας ανυποψίαστης 20χρονης κοπέλας μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας! Μάλιστα, η αποτρόπαια πράξη του «άντρακλα», ο οποίος επιτέθηκε και στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, έγινε την 25η Νοεμβρίου, δηλαδή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Βίας σε βάρος Γυναικών!


Το Β’ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο έκρινε ένοχο τον 37χρονο επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 19 μηνών με τριετή αναστολή, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση που ζητούσε την επιβολή της ανώτατης προβλεπόμενης ποινής. Οπως κατέθεσε η 20χρονη στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος την παρακολούθησε καθώς εκείνη επέστρεφε από τη σχολή στο σπίτι της, στον Αγιο Παντελεήμονα, την άρπαξε και κόλλησε τα χείλη του στα δικά της!


«Με γράπωσε πολύ δυνατά κάνοντάς μου κεφαλοκλείδωμα, μου κράτησε τα χέρια για να μην αντισταθώ και πριν προλάβω να αντιδράσω με φίλησε βίαια στο στόμα» κατέθεσε τρομαγμένο το θύμα. Και συνέχισε: «Καθώς με αγκάλιασε, μου έπιασε το στήθος. Με το που ξεκόλλησε τα χείλη του από τα δικά μου, φώναξα κατευθείαν βοήθεια, αυτός τρόμαξε με τις φωνές μου κι έφυγε τρέχοντας».


Ο δράστης επιχείρησε να ξεφύγει, αλλά παγιδεύτηκε από τους γείτονες που άκουσαν τις φωνές κι έσπευσαν να βοηθήσουν το κορίτσι.  «Η γειτονιά πρόλαβε και τον περικύκλωσε κι εκείνη την ώρα περνούσαν δύο μηχανές με αστυνομικούς. Ο Αφγανός χτυπούσε με χέρια και με πόδια για να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ τον είδα να προσπαθεί να πιάσει το όπλο ενός αστυνομικού» κατέθεσε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.


Στην ένορκη κατάθεση που έδωσε ένας από τους αστυνομικούς ανέφερε ότι ο δράστης τού φώναξε: «Εγώ τη γα…ω την Αστυνομία»!


Ο κατηγορούμενος, που, όπως προέκυψε, είχε παρακολουθήσει ξανά δύο ημέρες νωρίτερα την 20χρονη, της ζήτησε συγγνώμη και απέδωσε την πράξη του στη… μέθη, ισχυρισμός που καταρρίφθηκε από τις μαρτυρικές καταθέσεις. «Είχα πιει μισό μπουκάλι βότκα, έκανα ένα πολύ μεγάλο λάθος» ισχυρίστηκε ο 37χρονος.


«H ποινή για τις βαρύτατες πράξεις που τέλεσε και μάλιστα ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά της Βίας σε βάρος Γυναικών κρίνεται ανεπαρκής για να μετριάσει τον πόνο και τη θλίψη του θύματος και της οικογένειάς της, αλλά -το κυριότερο- για την ποινική πρόληψη, όταν 48 ώρες μετά τη σύλληψη ο κατηγορούμενος κυκλοφορεί ελεύθερος» δήλωσε ο συνήγορος του θύματος Νίκος Κορφιάτης.


ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ – Φωτ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...