Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου, 2025

Το «μενού» των καναλιών για τις μέρες των Χριστουγέννων

Ξεχωριστά τηλεοπτικά προγράμματα μας φέρνουν κοντά στη μαγεία των...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στη Σύλβα Ακρίτα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε τη Σύλβα Ακρίτα με ένα μήνυμα στο facebook. Δημοσίευσε φωτογραφία της στο facebook και έγραψε δύο λόγια για να την αποχαιρετήσει.

Αυτό είναι το απόλυτο glow μακιγιάζ για τις γιορτές! Η Σουζάνα Κεγγίτση...

Η λάμψη είναι το απόλυτο στοιχείο των Χριστουγέννων και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το εορταστικό styling αυτών των ημερών.

Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα της υγείας του...

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» ο χρόνος κυλάει αργά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Αταξίες του Μάινα επί σκηνής

Παθιασμένη ερμηνεία με παρτενέρ την Αννα Μάσχα, υπό το βλέμμα του γιου του, στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Τίρζα».

Η «Τίρζα», το έργο του σπουδαιότερου Ολλανδού συγγραφέα της νεότερης γενιάς Αρνον Γκρούνμπεργκ, ο οποίος έδωσε το «παρών» στο θέατρο Ιλίσια, έκανε πρεμιέρα την περασμένη Τρίτη. Ο Στέλιος Μάινας και η Αννα Μάσχα, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Κώστα Φιλίππογλου, υποδύονται τους συζύγους.

Οταν εκείνη εγκαταλείπει την οικογενειακή εστία και τον αφήνει να μεγαλώσει τις δύο κόρες τους, το φιλήσυχο περιβάλλον αλλάζει. Ο πατέρας κατηγορεί τον νοικάρη του ότι επιχείρησε να βιάσει τη μεγάλη του κόρη, όταν τους πιάνει στα πράσα, ενώ κι ο ίδιος θα μπει στη διαδικασία να κάνει σεξ με μια ανήλικη. Η γυναίκα του επιστρέφει, ενώ η άλλη του κόρη ερωτεύεται έναν Αραβα, ο οποίος μοιάζει με τον τρομοκράτη που έριξε τους δίδυμους πύργους.

Οι τολμηρές σκηνές ανάμεσα στους πρωταγωνιστές «κουμπώνουν» απόλυτα στο σενάριο, ενώ το πάθος με το οποίο τις ερμηνεύουν Μάινας και Μάσχα συγκλονίζει. Τις κόρες του ζευγαριού υποδύονται η Ιρις Μάρα και η Ηλιάνα Μαυρομάτη (Τίρζα), κόρη της Λίλας Καφαντάρη και του επίσης ηθοποιού Βασίλη Μαυρομάτη. Συμμετέχουν επίσης οι Γιωργής Τσαμπουράκης και Τάσος Δημητρόπουλος.

Ο Ιωσήφ Μάινας

Ανάμεσα στους θεατές της πρεμιέρας ήταν και ο γιος του Στέλιου Μάινα, ο Ιωσήφ, ο οποίος βρέθηκε στο θέατρο με τη μητέρα του -επίσης ηθοποιό- Κάτια Σπερελάκη. Ο 24χρονος ακολουθεί τα χνάρια των γονιών του, αφού το… καλλιτεχνικό σαράκι δεν τον άφησε ανέπαφο.

Σπούδασε θεατρολογία στο πανεπιστήμιο, ενώ η μεγάλη του αγάπη είναι η σκηνοθεσία. Μάλιστα πριν από περίπου τρία χρόνια συμμετείχε, ως ηθοποιός όμως, στην ταινία μικρού μήκους «Σκιά πέραν του χρόνου» του Ιωάννη Τζουβελέκη, που ήταν βασισμένη στα διηγήματα του συγγραφέα τρόμου H.P. Lovecraft, ενώ συμμετείχε επίσης στο Φεστιβάλ Δράμας και άλλα φεστιβάλ του εξωτερικού.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα της υγείας του 21 μήνες μετά το έμφραγμα

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» ο χρόνος κυλάει αργά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Λίντα – Καρδιοχτύπησε τους συγγενείς της

Καρδιοχτύπησε συγγενείς και φίλους η μεγάλη ερμηνεύτρια και «μούσα»...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...
spot_img





Μποζουκια Αθηνα