Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Επιασε ένα ψάρι ίσα με το μπόι του!

Μυκονιάτης έβγαλε με καθετή από βάθος 190 μέτρων έναν βλάχο που ζύγιζε 50 κιλά.

Ψάρεψε έναν τεράστιο… βλάχο! Δεν πίστευε στα μάτια του ένας Μυκονιάτης ψαράς όταν, ενώ περίμενε να δει στο αγκίστρι του τους γνώριμους μπαλάδες (ψάρια που μοιάζουν με το λυθρίνι), αντίκρισε ένα ψάρι-γίγαντα! Ο Γιάννης Πολυκανδριώτης κατόρθωσε να ψαρέψει σε βάθος 190 μέτρων, σε θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά της Μυκόνου, έναν βλάχο -που λέγεται και πίγκα- ίσα με το μπόι του και βάρους 50 κιλών με καθετή. Μάλιστα έδωσε… μάχη για να το τραβήξει στην επιφάνεια με τα χέρια του!


Ο ψαράς, που είχε ανοιχτεί στο πέλαγος νωρίς το πρωί της Κυριακής για τη συνηθισμένη του ψαριά, ξαφνικά ένιωσε στην καθετή του ένα ανεξήγητο βάρος. Με όση δύναμη μπορούσε άρχισε να τραβάει την πετονιά περίεργος να δει τι ήταν το βαρύ ψάρι που είχε πιάσει.


Ενθουσιασμένος είδε ότι πρόκειται για βλάχο και αμέσως επέστρεψε στο νησί, όπου έγινε το πρόσωπο των ημερών. Αφού κρέμασε το ψάρι, άρχισε να φωτογραφίζεται δίπλα του με καμάρι, φορώντας μάλιστα ένα λευκό καπέλο τύπου Παναμά! Μέσα σε λίγες ώρες έγινε πασίγνωστος, καθώς οι φωτογραφίες έκαναν σε χρόνο μηδέν τον γύρο του διαδικτύου.


Σημειώνεται ότι το ψάρι βλάχος μπορεί να φτάσει σε μήκος πάνω από το ενάμιση μέτρο, ενώ το βάρος του μέχρι και τα 60 κιλά. Ζει στον βυθό και για το λόγο αυτό ανήκει στα βυθόψαρα, ενώ συγγενεύει με τον ροφό και ψαρεύεται δύσκολα, διότι ξεφεύγει γρήγορα και είναι πολύ δυνατό.


EYA ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα