Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου, 2025

«Diastasi» με… βροχή από φλας

Με μεγάλη επιτυχία παρουσίασε τη νέα του έκθεση με...

Βρήκαν τον δολοφόνο της «Μαύρης Ντάλιας» 78 χρόνια μετά

Ο serial killer «Zodiac» και ο δολοφόνος της νεαρής ηθοποιού του Χόλιγουντ «Μαύρη Ντάλια» ήταν το ίδιο πρόσωπο, υποστηρίζει ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ, η οποία παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάζουν ως δράστη των πιο διαβόητων, ανεξιχνίαστων υποθέσεων δολοφονιών στις ΗΠΑ, Μάρβιν Σκίπτον Μαργκόλις.

Η Ελλάδα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη διεθνή διοργάνωση αθλητικής ναυαγοσωστικής

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Ελλάδα στο Nations’ Lifesaving Cup 2025, μια διεθνή διοργάνωση αθλητικής ναυαγοσωστικής που ανέδειξε τον κοινωνικό και εκπαιδευτικό ρόλο του αθλήματος, αλλά και τη δυναμική παρουσία της ελληνικής αποστολής.

Συγκίνησε η Κατερίνα Καινούργιου όταν αποκάλυψε το δεύτερο όνομα που θα δώσει...

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου χθες Τρίτη...

Οργια κακοποίησης παιδιών σε… απευθείας μετάδοση!

Ανατριχίλα με βίντεο και φωτογραφίες από τα απίστευτα σεξουαλικά όργια των θυμάτων (ακόμη και 5 ετών!).

Τέλος στις αρρωστημένες ορέξεις των μελών διεθνούς δικτύου εμπόρων παιδικής πορνογραφίας, που μετέδιδαν απευθείας -μέσω διαδικτύου- τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στις Φιλιππίνες, έβαλαν οι Αρχές της Βρετανίας, της Αυστραλίας και των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη βρετανική Εθνική Υπηρεσία Δίωξης Εγκλήματος, το δίκτυο οργάνωνε τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών και τη μετέδιδε σε απευθείας σύνδεση, επί πληρωμή, μέσω διαδικτυακής κάμερας. Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι ορισμένοι από τους υπόπτους ήταν μέλη των οικογενειών των παιδιών.

Η έρευνα ξεκίνησε όταν η αστυνομία στο Νορθάμπτονσαϊρ της κεντρικής Αγγλίας επισκέφτηκε το σπίτι ενός άντρα που είχε «μαυρισμένο» ποινικό μητρώο με σεξουαλικά αδικήματα και ανακάλυψε στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του φωτογραφίες από τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Αμέσως στήθηκε από τις βρετανικές Αρχές επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Endeavour», η οποία ξεκίνησε το 2012 με τη συμμετοχή στελεχών των αμερικανικών τελωνειακών αρχών και αστυνομικών στην Αυστραλία και τις Φιλιππίνες.

Η επιχείρηση οδήγησε συνολικά σε 29 συλλήψεις σε διεθνές επίπεδο. Εντεκα από αυτές έγιναν στις Φιλιππίνες, όπου οι Αρχές κατάφεραν μάλιστα να διασώσουν δεκαπέντε παιδιά, θύματα των άρρωστων δραστών, και να τα θέσουν υπό την προστασία των κοινωνικών υπηρεσιών. Οι υπόλοιπες δεκαοχτώ συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σε δώδεκα χώρες του κόσμου. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παρακολούθηση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών ζωντανά, μέσω ίντερνετ, και για την αντίστοιχη καταβολή τιμήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά είχαν καταβληθεί περίπου 47.000 ευρώ.

Οι Αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο παιδικής κακοποίησης στις κατοικίες των συλληφθέντων. Σε πολλές περιπτώσεις τα παιδιά που εξαναγκάζονταν σε απίστευτα σεξουαλικά όργια ήταν μόλις πέντε ετών. «Η χρήση διαδικτυακής κάμερας για τη ζωντανή μετάδοση πράξεων σεξουαλικής κακοποίησης, ειδικά με παιδιά από χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου, συνιστά μια σημαντική και αναδυόμενη απειλή» σημείωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της βρετανικής Εθνικής Υπηρεσίας Δίωξης Εγκλήματος.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα της υγείας του 21 μήνες μετά το έμφραγμα

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» ο χρόνος κυλάει αργά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Λίντα – Καρδιοχτύπησε τους συγγενείς της

Καρδιοχτύπησε συγγενείς και φίλους η μεγάλη ερμηνεύτρια και «μούσα»...

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.
spot_img



Μποζουκια Αθηνα