Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Το χαλί που δεν κοκκινίζει (καθόλου) από… ντροπή!

Ηθοποιοί και τραγουδίστριες που δεν δίστασαν να εμφανιστούν ημίγυμνες μπροστά στα φλας.

Μπορεί κανείς να μη θυμάται αν βραβεύτηκαν, αν ήταν απλώς υποψήφιες σε κάποια απονομή βραβείων, πρωταγωνίστριες ή απλώς καλεσμένες σε κάποια πρεμιέρα. Αυτό που σίγουρα δεν θα ξεχάσει κανείς, όσα χρόνια κι αν περάσουν, είναι τι… δεν φόραγαν στο κόκκινο χαλί, αφού, όπως έχει δείξει η πρόσφατη ιστορία, το γυμνό στα μεγάλα events είναι ο πιο σύντομος δρόμος προς τα εξώφυλλα των περιοδικών και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Κάποιες το έκαναν κερδίζοντας τις εντυπώσεις και κάποιες μία θέση στις λίστες των κακοντυμένων της εκάστοτε δεκαετίας.

Με πρώτη διδάξασα τη Λιζ Χάρλεϊ, η οποία απέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πώς ένα φόρεμα μπορεί να σε κάνει διάσημη εν μία νυκτί, όταν το 1994 συνόδευσε τον Χιου Γκραντ στην πρεμιέρα της ταινίας «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία» φορώντας την περίφημη δημιουργία με τις παραμάνες του οίκου Versace, μέχρι την πρόσφατη εμφάνιση της λαίδης Βικτόρια Χάρβεϊ στις Χρυσές Σφαίρες, η συνταγή φαίνεται να πετυχαίνει πάντα και να προκαλεί τον επιθυμητό ντόρο.

Το θέμα είναι πόσες έχουν τα προσόντα να την ακολουθήσουν και πόσες έχουν τη διάθεση να κάνουν τις θυσίες που απαιτούνται για να τα αποκτήσουν, καθώς το γυμνό, προκειμένου να είναι αποτελεσματικό, προϋποθέτει αψεγάδιαστο κορμί.

Τόνι Μπράξτον

Με λωρίδες υφάσματος στα βραβεία Grammy!

Μερικές λωρίδες λευκού υφάσματος τυλιγμένες γύρω της και θεώρησε εαυτόν έτοιμο για το κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy η Τόνι Μπράξτον το 2001. Προσπαθώντας όμως να ισορροπήσει κάπου ανάμεσα στο σέξι και το προκλητικό, κατέληξε να χαρακτηριστεί «δεύτερη». Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από την ημίγυμνη εμφάνισή της, η 40χρονη τότε τραγουδίστρια δήλωσε ότι ήθελε απεγνωσμένα να φορέσει τη συγκεκριμένη δημιουργία του Richard Tyler προτού παντρευτεί και κάνει παιδιά.

Ρόουζ ΜακΓκόουαν

Το «pet» του Μάνσον με ένα μεταλλιζέ δίχτυ

Ουδείς έχει καταλάβει μέχρι σήμερα τι ακριβώς σκεφτόταν η Ρόουζ ΜακΓκόουαν όταν επέλεγε να εμφανιστεί στα MTV VMA του 1998 ρίχνοντας πάνω της ένα κομμάτι μεταλλιζέ δίχτυ. Το φόρεμά της, αν υποθέσουμε ότι μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, συνδυάστηκε με ένα λεοπάρ στρινγκ και τον τότε σύντροφό της Μέριλιν Μάνσον ως αξεσουάρ. Σήμερα παραμένει στις λίστες των χειρότερων outfits του θεσμού.

Τζένιφερ Λόπεζ

H εκρηκτική Lopez με διαφανές φόρεμα

Την παραλία με το κόκκινο χαλί μπέρδεψε η Τζένιφερ Λόπεζ στην τελετή απονομής των Grammy το 2000, φορώντας κάτι σαν παρεό με την υπογραφή της Donatella Vercace. Διάφανο, αέρινο και περισσότερο αποκαλυπτικό απ’ όσο θα ήθελε και η ίδια, το φόρεμα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και η ίδια να συγκεντρώσει πάνω της τα ανυπόμονα βλέμματα όσων στοιχημάτιζαν ότι αργά ή γρήγορα θα αποκαλύπτονταν το στήθος της.

Κρίστεν Στούαρτ

Ενα sexy βαμπίρ που έκλεψε την παράσταση
 
Τον γύρο του κόσμου έκανε η εμφάνιση της Κρίστεν Στούαρτ στην πρεμιέρα της ταινίας «The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2» το 2012 στο Λος Αντζελες. Η διάφανη δημιουργία διά χειρός Zuhair Murad σε nude απόχρωση, με το κατάλληλο styling, κατάφερε να μην περάσει τη λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο αισθησιακό και το φτηνό, κατατάσσοντας την 22χρονη τότε πρωταγωνίστρια στις πιο καλοντυμένες σταρ εκείνης της χρονιάς.

Φέργκι

Η hot Φέργκι «έδειξε» τα… εσώρουχά της!

Πορτοκαλί τουαλέτα εξ ολοκλήρου από δαντέλα -με την υπογραφή του Jean Paul Gaultier- επέλεξε για την απονομή των Grammy του 2012 η Φέργκι των Black Eyed Peas. Το φόρεμα αποκτούσε ακόμη μεγαλύτερο στιλιστικό ενδιαφέρον, χάρη στο κοντράστ που δημιουργούσαν τα μαύρα αλά Μπρίτζετ Τζόουνς εσώρουχα, τα οποία φορούσε από μέσα. Η ίδια δήλωσε ότι θεώρησε το συγκεκριμένο ντύσιμο «άκρως ασφαλή επιλογή», ωστόσο οι απόψεις των ειδικών διίστανται.

Λαίδη Βικτόρια Χάρβεϊ

See through τουαλέτα για μια… καυτή λαίδη

Μακράν η πιο εκκεντρική και αποκαλυπτική εμφάνιση των φετινών Golden Globes Awards ανήκε στη λαίδη Βικτόρια Χάρβεϊ. Το 37χρονο πρώην μοντέλο μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές εμφανίσεις, όμως αυτήν τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της, αφήνοντας απολύτως τίποτα στη φαντασία του κοινού χάρη στη σκανδαλωδώς see through τουαλέτα του Ινδού σχεδιαστή Gaurav Gupta, την οποία διάλεξε για την περίσταση.

Μικαέλα Σάφερ

Η frau Σάφερ με το μεσογειακό ταμπεραμέντο

Μέχρι και γκάλοπ στην αμερικανική έκδοση της «Huffington Post» ενέπνευσε η αμφίεση της Γερμανίδας μοντέλου Μικαέλα Σάφερ στην πρεμιέρα του «Men in Black III» το 2012 στο Βερολίνο. Οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής εφημερίδας κλήθηκαν να απαντήσουν αν το σύνολό της τους θύμιζε περισσότερο ξετυλιγμένη βιντεοκασέτα ή σκισμένη σακούλα σκουπιδιών. Η ίδια πάντως, αδιαφορώντας για τα κακοπροαίρετα σχόλια κι έχοντας το αεράκι σύμμαχο, κατάφερε να μονοπωλήσει τα φλας.

Σαρλίζ Θερόν

Διαφάνεια και πόδια που αναστατώνουν!

Ζωντανή απόδειξη ότι το γυμνό μπορεί να είναι και απέραντα κομψό αποτελεί η Σαρλίζ Θερόν, η οποία «μάγεψε» τα πλήθη στην πρεμιέρα της ταινίας «Snow White and the Huntsman» το 2012, με μια see through δημιουργία Christian Dior Couture. Η διαφάνεια από τούλι, από τη μέση και κάτω, αποδείχτηκε τόση όση να αναδείξει τα καλλίγραμμα πόδια της.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...