Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Η σωσίας της Πάμελα νιώθει πιο… Αντερσον!

Εδωσε 24.000 ευρώ για να μοιάσει στη sexy πρωταγωνίστρια.

Αυτοπεποίθηση στο κόκκινο, σαν το κόκκινο μαγιό αλά «Baywatch» με το οποίο ποζάρει, διαθέτει μια Βρετανίδα που επένδυσε 24.000 ευρώ σε πλαστικές για να μοιάσει στην Πάμελα Αντερσον. Η 28χρονη Καρολάιν Αντερσον από το Λίβερπουλ, όταν ακούει να της λένε ότι είναι φτυστή η χυμώδης ηθοποιός, αντί να ευχαριστήσει λέει ότι αυτό είναι κομπλιμέντο για την Αντερσον πια, αφού η ίδια είναι πολύ καλύτερη έκδοσή της!

Η Βρετανίδα Αντερσον από τα 14 χρόνια της ήταν φανατική θαυμάστρια της πρωταγωνίστριας του «Baywatch» και τα χρόνια που ακολούθησαν έκανε τα πάντα για να της μοιάσει. Η Καρολάιν έχει υποβληθεί σε εννέα επεμβάσεις στο στήθος, αρκετές από τις οποίες έγιναν για να διορθώσουν μια αποτυχημένη προσθετική στήθους που της άφησε αρκετά προβλήματα. Επίσης έχει κάνει botox, λεύκανση δοντιών και filler χειλιών.

«Μεγάλωσα με το “Baywatch” και με συνέπαιρνε η εμφάνισή της. Μοιάζει σαν ιδανική ζωγραφιά γυναίκας που έχει σάρκα και οστά» εξηγεί η Καρολάιν. Το πρώτο που μπόρεσε να κάνει στα 14 της ήταν να βάψει τα μαλλιά της πλατινέ και το σχόλιο του πατέρα της ότι μοιάζει με την τηλεοπτική Αντερσον ήταν αυτό που τροφοδότησε την εμμονή της, η οποία έθεσε πολλές φορές την υγεία της σε κίνδυνο. Πέρα από την προβληματική προσθετική επέμβαση στο στήθος της, έκανε πολύ συχνά σολάριουμ, φτάνοντας κάποια στιγμή στο σημείο να πηγαίνει τέσσερις φορές την εβδομάδα και να κάθεται από 16 λεπτά κάθε φορά. 

Δηλώνει πάντως ότι δεν μετανιώνει για όλα αυτά, αν και η ομοιότητα πια δεν είναι μεγάλη. «Δεν νομίζω ότι με μπερδεύουν εύκολα με την πραγματική Πάμελα Αντερσον. Νομίζω ότι η σύγκρισή μας πια είναι κομπλιμέντο για αυτήν, επειδή είναι 45άρα κι εγώ μόλις 28» εξηγεί.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα