Αγριο έγκλημα πίσω από απανθρακωμένο πτώμα σε καμένο αυτοκίνητο

Αγριο έγκλημα, που αναδίνει «άρωμα» από κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών, αποκαλύφθηκε χθες το πρωί στην Παιανία, όταν βρέθηκε στην οδό Αμπελώνος ένα καμένο αυτοκίνητο, στο πορτμπαγκάζ του οποίου υπήρχε ένα απανθρακωμένο πτώμα!

Αγριο έγκλημα, που αναδίνει «άρωμα» από κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών, αποκαλύφθηκε χθες το πρωί στην Παιανία, όταν βρέθηκε στην οδό Αμπελώνος ένα καμένο αυτοκίνητο, στο πορτμπαγκάζ του οποίου υπήρχε ένα απανθρακωμένο πτώμα!


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που ανέλαβαν την έρευνα μίλησαν με το γραφείο από το οποίο είχε εκμισθωθεί ένα 24ωρο πριν από το έγκλημα το καμένο αυτοκίνητο και έμαθαν τα στοιχεία του ενοικιαστή. Στην περίπτωση που αποδειχτεί ότι το απανθρακωμένο πτώμα ανήκει στον συγκεκριμένο άνθρωπο, τότε το έγκλημα έχει να κάνει με τα σκοτεινά κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών, καθώς ο Ελληνας που το νοίκιασε έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.


Ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία προσδιόρισε την ώρα θανάτου του άτυχου άνδρα στις πρώτες πρωινές ώρες χθες, ενώ τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν από τη νεκροτομή που θα γίνει σήμερα. Εχουν ληφθεί δείγματα ιστού, ώστε να πραγματοποιηθούν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ θα γίνει και εξέταση γενετικού υλικού προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος.


Οι έρευνες των αστυνομικών του Ανθρωποκτονιών στρέφονται στα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών στην ελληνική επικράτεια, ενώ αναζητούνται και συγγενείς του ανθρώπου που νοίκιασε το αυτοκίνητο, καθώς έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ και δύο 24ωρα.


ΘΕΟΔ. Π. ΠΑΝΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρινέλλα: Η στιγμή της κατάρρευσης που πάγωσε το πανελλήνιο

Η στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή...

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

Ξέσπασε η Έφη Θώδη κατά της Άντζελας Δημητρίου: «Έβγαλε το κόμπλεξ της»

Εμφανώς ενοχλημένη μίλησε η Έφη Θώδη στην κάμερα της...

H σύζυγος του «βασιλιά του real estate» έγινε στιχουργός

Η σύζυγος του «βασιλιά του real estate» υπογράφει, μεταξύ...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Έξαλλη η Καινούργιου με τη φάρσα του Ανέστη Ευαγγελόπουλου: «Ποιοι γελοίοι είναι αυτοί;»

Λίγες εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της...