Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Γίγαντας που κλαίει και ζωγραφίζει

Ο μασίστας της διαφήμισης, τα ακροβατικά και η ρεπόρτερ.

Μπορεί να τον βλέπουμε σε γνωστή διαφήμιση τσίχλας να υποδύεται τον αυστηρό πατέρα απέναντι στον υποψήφιο γαμπρό, όμως ο Μανώλης Σπύρου είναι ένας «γλυκούλης χαζομπαμπάς», όπως λέει και ο ίδιος. Συναντήσαμε τον θηριώδη… μασίστα στο γυμναστήριο Sports Studio στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη, όπου εργάζεται ως personal trainer, και εντυπωσιαστήκαμε όχι μόνο από τη σωματοδομή του, αλλά και από το χιούμορ και την αγάπη που τρέφει για τη μόλις 3,5 ετών κορούλα του. Το γεγονός ότι στη διαφήμιση παίζει τον αυστηρό πατέρα τον έκανε να σκεφτεί το μέλλον, όταν η μικρούλα Νίκη μεγαλώσει και φέρει στο σπίτι τον μέλλοντα σύζυγό της.

«Μου άρεσε το σενάριο που και καλά θα ήμουν πεθερός. Κι επειδή είμαι νέος μπαμπάς, έβαζα με το μυαλό μου ποιος θα είναι δίπλα στην κόρη μου όταν μεγαλώσει. Μάλιστα, επειδή μια θεία μου είπε πως επειδή η μικρή έχει δύο κορυφές στο κεφάλι θα κάνει δύο γάμους, είμαι προετοιμασμένος για το τι θα κάνω στον πρώτο γαμπρό από τώρα. Χειρότερα απ’ ό,τι έχεις δει σε ταινίες θρίλερ» λέει ο Μανώλης χαριτολογώντας.

Το κλίμα στα γυρίσματα της διαφήμισης ήταν εξαιρετικό, όπως μας λέει, ενώ «έδεσε» σχεδόν αμέσως με τον συμπρωταγωνιστή του. «Ο Νίκος είναι καταπληκτικό παιδί. Οταν τον πρωτοείδα, με αυτήν τη φάτσα και τα μαλλιά, αυτομάτως πήγε το μυαλό μου στον μελλοντικό μου γαμπρό» τονίζει. Ο Μανώλης είναι τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο body building, έχει ύψος 2,02 μ. και ζυγίζει 130 κιλά! Από νεαρή ηλικία ήθελε να «χτίσει» το κορμί του, όχι όμως με σκοπό την επίδειξη και τη συμμετοχή του σε αγώνες, αλλά, όπως λέει, «για να αισθάνομαι καλύτερος άνθρωπος».

Πήρε το πτυχίο του ως γυμναστής στην Πορτογαλία, όπου συνάντησε ακόμη και γιατρούς και δικηγόρους να ασχολούνται με το body building. Οσοι πάντως τον συναντούν για πρώτη φορά μάλλον τον… παρεξηγούν. «Η πρώτη εντύπωση δεν είναι και η καλύτερη. Οταν με δει κάποιος στον δρόμο δεν λέει πως είμαι personal trainer ή διατροφολόγος, αλλά… το παιδί που μόλις αποφυλακίστηκε» επισημαίνει και εξομολογείται πως η αρνητική ενέργεια φεύγει μόλις μπαίνει στο γυμναστήριο κι αρχίσει τις ασκήσεις με τους μαθητές του.

Οσο σκληρός κι αν δείχνει, υπάρχουν στιγμές που τον κάνουν και λυγίζει. «Εχει τύχει να κλάψω μία φορά, όταν με είχαν καλέσει σε έναν αγώνα όπου αν και μου είπαν πως ήταν επίδειξης, τελικά ήταν κανονικός. Οι άλλοι αθλητές ήταν προετοιμασμένοι συμμετέχοντας σε αγώνες μέχρι πριν από μία εβδομάδα, ενώ εγώ όχι. Εκεί με πείραξε, αλλά πείσμωσα ακόμη περισσότερο». Αυτά που τον ξεκουράζουν πάντως είναι το… μαγείρεμα και η ζωγραφική, ενώ εκτός από τη νέα διαφήμιση έχει πρωταγωνιστήσει σε άλλες 33, εδώ και στο εξωτερικό. Μάλιστα την τελευταία δεν την έκανε για τα χρήματα («τα οποία, όπως τα πήρα, πήγαν στη γυναίκα μου, την Ειρήνη, στο σπίτι» όπως λέει), αλλά λόγω σεναρίου.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ – Φωτ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...