Απ’ τα… φιλιά στα δικαστήρια

Καρατζαφέρης και Γεωργιάδης με οικονομική διαφορά 43.000 ευρώ για την τηλεπροώθηση των βιβλίων.

Σε δικαστικό επίπεδο περνά πλέον η κόντρα των άλλοτε συνοδοιπόρων στην πολιτική σκηνή Γιώργου Καρατζαφέρη και Αδωνη Γεωργιάδη! Αιτία; Οι εκπομπές telemarketing για την προώθηση των βιβλίων του υπουργού στο Τηλεάστυ. Οι δύο πλευρές «κονταροχτυπήθηκαν» στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, στο οποίο προσέφυγε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και το οποίο καλείται να επιλύσει την οικονομική διαφορά ύψους 43.000 ευρώ που, σύμφωνα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, χρωστάει στην εταιρία του η εκδοτική εταιρία του υπουργού Υγείας!


Δεν πληρώνει


Το «χρέος», σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε την άνοιξη του 2013 η εταιρία City News Α.Ε. του Γιώργου Καρατζαφέρη, προέρχεται από τις τηλεπωλήσεις των βιβλίων του Αδωνη Γεωργιάδη, που φέρεται να μην έχει εξοφλήσει προς το κανάλι τέσσερα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2012. Συγκεκριμένα, η εταιρία Γεωργιάδης Λεωνίδας Α. και ΣΙΑ ΕΕ φέρεται να χρωστάει 2.300 ευρώ για τον μήνα Ιούνιο, 12.300 ευρώ για τις εκπομπές του Ιουλίου, ομοίως 12.300 ευρώ για τον Αύγουστο και 15.990 ευρώ για τον Σεπτέμβριο του 2012.


«Η εναγόμενη (Γεωργιάδης Λεωνίδας Α. και ΣΙΑ ΕΕ), ενώ έκανε χρήση των υπηρεσιών Telemarketing που της προσέφερε η εταιρία μας τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που αναγράφονται στα τιμολόγια, εντούτοις αρνείται και δεν έχει εξοφλήσει μέχρι σήμερα, παρά τις συνεχείς προς τούτο οχλήσεις μας, το ως άνω οφειλόμενο ποσό των 42.890 ευρώ» αναφέρει η αγωγή. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζητεί «να εκδοθεί καταψηφιστική απόφαση προσωρινά εκτελεστή με την οποία να υποχρεωθεί η εναγόμενη να μας καταβάλει το ποσό των 42.890 ευρώ με τον νόμιμο τόκο από την επομένη της εκδόσεως του κάθε τιμολογίου».


Η «Espresso» επικοινώνησε χθες με τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη που βρίσκεται στο Λονδίνο και έδωσε τη δική του απάντηση για το θέμα: «Είναι παλιά ιστορία, από τον Μάρτιο του 2013. Εμείς είχαμε ένα συμβόλαιο που έλεγε ότι θα παρουσιάζω μια εκπομπή στην οποία θα πουλάω βιβλία. Οταν όμως έφυγα από τον ΛΑΟΣ μού απαγόρευσε να είμαι εγώ ο παρουσιαστής και τότε του ζήτησα να μειωθεί στο μισό η τιμή του χρόνου που πληρώναμε στο κανάλι για την εκπομπή, γιατί δεν θα είχαμε τις ίδιες πωλήσεις που αναμέναμε με εμένα παρουσιαστή. Εκείνος όμως δεν δέχτηκε και έτσι απευθυνθήκαμε στη Δικαιοσύνη, γιατί με δική του υπαιτιότητα έσπασε το συμβόλαιο και όχι με δική μου. Δηλαδή ο κ. Καρατζαφέρης ζητάει 42.000 ευρώ από την οικογένειά μου ενώ έχει παραβιάσει τους όρους του συμβολαίου μας. Η υπόθεση μάλιστα έχει εκδικαστεί και περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

Αποκάλυψη για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Υπήρχε τρίτο άτομο στον γάμο και το ανακάλυψα από τη TV»

«Δε με απασχολεί τίποτα πια. Είχα πει ότι στη σχέση μας υπήρχε έλλειψη σεβασμού, εννοώντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου»

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.