Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων...

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Τέλος η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη;

Η αιτία όλης αυτής της παραφιλολογίας για το τέλος της εκπομπής είναι κυρίως τα χαμηλά, μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης αλλά και η ανύπαρκτη χημεία μεταξύ των συνεργατών της.

Γκρίζα σύννεφα για Ζέτα Μακρυπούλια και ΑΝΤ1

Πολλαπλά μηνύματα έχει στείλει στον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια τα  τελευταία 24ωρα με φόντο την αλλαγή ώρας στο «Rouk Zouk».

Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο: Εγγυημένα 5.000.000 ευρώ στην τυχερή πεντάδα – Στις 31 Δεκεμβρίου...

Ονειρεμένο ποδαρικό στο 2026 θα κάνουν οι μεγάλοι νικητές του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου, καθώς στις 31 Δεκεμβρίου, το παραδοσιακό παιχνίδι των εορτών θα μοιράσει εγγυημένα 5 εκατ. ευρώ κέρδη στην τυχερή πεντάδα.

Δεν γλίτωσε το νυστέρι (τελικά) ο Μπρέσεβιτς

Τέλος η σεζόν για τον Κροάτη άσο Συζητήσεις και με τον Κοντοέ.

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Ιβάν Μπρέσεβιτς. Οπως είχε γράψει πριν από λίγες ημέρες αποκλειστικά η «Espresso», οι ανησυχίες του ιατρικού επιτελείου της Ενωσης δυστυχώς για τον ποδοσφαιριστή επιβεβαιώθηκαν. Η ξεκούραση δεν οδήγησε σε λύση του προβλήματος στο ταλαιπωρημένο του γόνατο και πάρθηκε η απόφαση να μπει στο χειρουργείο. Αλλωστε οι πόνοι είχαν εμφανιστεί άλλες δύο φορές στη διάρκεια της σεζόν, μία τον Ιανουάριο και μία τον Νοέμβριο.


Στις προηγούμενες περιπτώσεις η ξεκούραση και η φαρμακευτική αγωγή βοήθησαν, αλλά τώρα οι πόνοι παρέμεναν και οι γιατροί του «Δικεφάλου» εισηγήθηκαν επέμβαση. Ετσι σήμερα κιόλας ο Μπρέσεβιτς θα οδηγηθεί στο ιατρικό κέντρο για αρθροσκόπηση, ώστε να καθαριστεί το γόνατό του και να επανέρθει με τη νέα σεζόν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- δυνατός. Διότι η απουσία του πλέον υπολογίζεται από ένα μήνα έως και αρκετά περισσότερο. Επί της ουσίας πάντως η χρονιά τελειώνει κάπου εδώ για τον 27χρονο επιθετικό και το νέο του στοίχημα είναι να προλάβει την επόμενη προετοιμασία ακμαίος από το ξεκίνημά της.


Την ίδια ώρα στα Σπάτα συνεχίζουν τις μεταγραφικές τους αναζητήσεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως γίνονται αυτές τις μέρες συζητήσεις με τον Γιάννη Κοντοέ για την κάλυψη του δεξιού άκρου της άμυνας. Το πρόβλημα είναι ότι ο έμπειρος μπακ ζητάει περισσότερα χρήματα από αυτά που προτίθεται να δώσει η ΑΕΚ και κάπου εκεί «κολλάνε» οι διαπραγματεύσεις. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει ξεκάθαρο σημείο επαφής.


Μέσα σε όλα τα παραπάνω, η Ενωση χθες τα βρήκε σε όλα με την Τριγλία Ραφήνας και τον πατέρα του 17χρονου Στράτου Σβάρνα για τη μετακόμιση του νεαρού στόπερ στα Σπάτα.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι χωρισμοί του 2025 – Έρωτες, πάθη, γάμοι που σκόρπισαν στους πέντε ανέμους

Το 2025 η ελληνική showbiz είδε λαμπερές σχέσεις της να δοκιμάζονται, να φθείρονται και τελικά να καταρρέουν.

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στα social media. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Ο πιτσιρίκος που έγινε δεξί χέρι του Καρρά!

Ο Γιάννης Γκιούρας έχει ενορχηστρώσει εκατοντάδες τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδάμε μέχρι σήμερα.
spot_img







Μποζουκια Αθηνα