Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Ο Πέτρος Φιλιππίδης «κλέβει» τον Κλεομένη και τον δάσκαλο από το Διαφάνι για νέες συνεργασίες

Δύο… στα δύο! Πάει και τελείωσε, ο Πέτρος Φιλιππίδης κυνηγάει «Άγριες μέλισσες»! Ο σπουδαίος ηθοποιός «κλέβει» από τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 τον γαμπρό του Δούκα Σεβαστού Κλεομένη (Θανάσης Κουρλαμπάς) για τη νέα του τηλεοπτική σειρά στην ΕΡΤ, αλλά και τον αγαπημένο της Λενιώς, τον όμορφο δάσκαλο Λάμπρο (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), για την καινούργια θεατρική δουλειά του τον χειμώνα! Και καλά κάνει, καθώς είναι εξαίρετοι ηθοποιοί και με… μεγάλο γκελ στο γυναικείο κοινό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ολόφρεσκη καθημερινή σειρά προετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς ο σκηνοθέτης Ανδρέας Μορφονιός για τη δημόσια τηλεόραση, η οποία θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη. Τίτλος αυτής, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»!

Το σενάριο υπογράφει ο Άγγελος Χασάπογλου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, λοιπόν, θα δούμε εκτός από τον Πέτρο Φιλιππίδη, που κρατά και το τιμόνι της ιστορίας, τους Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Θανάση Κουρλαμπά, Πηνελόπη Πλάκα και Πηνελόπη Πιτσούλη.

Η υπόθεση του σίριαλ έχει ως κεντρικό άξονα τρία ξαδέλφια που δέχονται μια ξαφνική κληρονομιά από τον παππού τους. Αρχικά θεωρούν ότι τους έχει αφήσει το αγροτόσπιτο και το κτήμα του, αλλά στο άνοιγμα της διαθήκης μαθαίνουν ότι έχουν να πάρουν και μερικά εκατομμύρια ευρώ.

Για να συμβεί αυτό, όμως, πρέπει να τηρήσουν έναν όρο: Να ζήσουν για έναν ολόκληρο χρόνο στο χωριό τους, χωρίς να το εγκαταλείψουν για περισσότερες από 24 ώρες. Αν δεν τα καταφέρουν, η περιουσία του παππού θα πάει στην κοινότητα, δηλαδή στους ανθρώπους του χωριού, οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα για να τους ξεφορτωθούν.

Από την άλλη πλευρά, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα ανεβάσει τον χειμώνα την παράσταση «Την Πέμπτη, κύριε Γκριν». Ο ηθοποιός έκανε πρόταση συνεργασίας στον «δάσκαλο» από τις «Άγριες μέλισσες», τον ταλαντούχο ηθοποιό Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Μάλιστα, ο Πέτρος Φιλιππίδης, μέσω Instagram, ανέβασε κοινό τους στιγμιότυπο και έγραψε στην ανάρτησή του: «“Την Πέμπτη, κύριε Γκριν”!!! Έχω μεγάλη χαρά που θα κάνουμε αυτό το έργο τον χειμώνα! Αυτό το καταπληκτικό έργο! Έχω, όμως, μεγαλύτερη χαρά που θα συνεργαστούμε με τον Δημήτρη!!!» Περιζήτητος αυτός ο… Λάμπρος από το Διαφάνι, τέλος πάντων!

https://www.instagram.com/p/CC8XQQVhPJh/

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα