Ένοχος ο ψυκτικός φονιας – Είχε λιώσει με σφυρί το κεφάλι άτυχης 63χρονης στην Καλαμαριά

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ο 31χρονος ψυκτικός που πολτοποίησε με σφυρί το κεφάλι μιας 63χρονης πελάτισσάς του στην Καλαμαριά τον Ιούνιο του 2019, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού.

Λαμβάνοντας υπόψη τον πρότερο σύννομο βίο του, οι δικαστές τού επέβαλαν ποινή κάθειρξης 15 ετών για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Αρχίζοντας την απολογία του, ο νεαρός ζήτησε μια «τεράστια συγγνώμη» από την οικογένεια του θύματος και στη συνέχεια περιέγραψε καρέ καρέ όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο μεσημέρι που αφαίρεσε με μένος τη ζωή της άτυχης γυναίκας μέσα στο διαμέρισμά της.

«Πήγα, έκανα κανονικά τη συντήρηση στο κλιματιστικό. Παρατήρησα στην εξωτερική μονάδα ότι το σπιράλ είχε ξεραθεί και έσταζε πάνω στο μάρμαρο. Με πλήρωσε κι έκανα να φύγω. Μου ζήτησε να το αλλάξω εκείνη την ώρα, αλλά της είπα ότι θα πρέπει να το κάνουμε άλλη μέρα. Δεν είχα και το ανταλλακτικό μαζί» ανέφερε.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι τότε η 63χρονη άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί ότι θα τον διώξει από τη δουλειά του.

«Με τράβηξε από την τσάντα και με χαστούκισε. Την απώθησα με το σκαλάκι δύο φορές, εκείνη έκανε να με τραβήξει από την μπλούζα και την απώθησα με τον αγκώνα» είπε ο νεαρός.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στη συνέχεια, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ότι η θανούσα έβρισε τη μητέρα του. Εκείνος θύμωσε, άρπαξε από την εργαλειοθήκη του ένα σφυρί και άρχισε να τη χτυπά μανιασμένα στο κεφάλι!

«Την εικόνα με το σφυρί δεν τη θυμάμαι. Με θύμωσε αυτό που είπε για τη μάνα μου. Είχα παγώσει, δεν ήξερα ότι τη χτύπησα» ανέφερε, ενώ ολοκλήρωσε την απολογία του λέγοντας ότι μετά πήγε στο αυτοκίνητό του και προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.

«Είδα ότι το σφυρί είχε αίματα και το πέταξα έξω από τον κάδο. Δεν μπορούσα να καταλάβω. Πήγα στα επόμενα ραντεβού και ήμουν σαν “ζόμπι”» ισχυρίστηκε.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε πρώτη η κόρη της 63χρονης, η οποία εντόπισε νεκρή τη μητέρα της μέσα σε λίμνη αίματος, όταν επέστρεψε στο πατρικό της.

«Ήθελε να προσέχει τον καθαρισμό του κλιματιστικού, επειδή ο πατέρας μου είχε πεθάνει από τη νόσο των λεγεωναρίων» είπε στην κατάθεσή της.

Από την πλευρά της, η μητέρα του 31χρονου υποστήριξε πως ο γιος της ουδέποτε είχε δημιουργήσει προβλήματα και απέδωσε την πράξη του στον θυμό και στην ψυχολογική φόρτιση που βίωσε, επειδή το θύμα προηγουμένως τον εξύβρισε και τον χτύπησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Μάγδα Τσαγγάνη: Το οικονομικό αδιέξοδο μετά το χειρουργείο

Η Μάγδα Τσαγγάνη συνεχίζει να νοσηλεύεται, 13 ημέρες μετά...