Εκβίαζε τον εραστή του με ροζ βίντεο

Απειλούσε τον πρώην εραστή του ότι αν δεν του έδινε 1.000 ευρώ, θα ανέβαζε στο ίντερνετ βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις που είχαν στο παρελθόν!

Απειλούσε τον πρώην εραστή του ότι αν δεν του έδινε 1.000 ευρώ, θα ανέβαζε στο ίντερνετ βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις που είχαν στο παρελθόν! Ενας 22χρονος από τη Χίο πιάστηκε «στο δόκανο» των ανδρών της Ασφάλειας Χίου μετά την καταγγελία που έκανε εναντίον του ένας 30χρονος για εκβιασμό.


Οπως έγινε γνωστό, οι δύο άνδρες διατηρούσαν δεσμό για διάστημα μόλις δύο μηνών, όταν ο νεότερος άρχισε να απειλεί τον άλλο ότι θα ανέβαζε στο ΥouΤube ροζ βίντεο που είχε τραβήξει κατά τις επαφές τους τον περασμένο Νοέμβριο.


Το θύμα δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια και πήγε γραμμή στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλε τον εκβιασμό, με αποτέλεσμα να στηθεί άμεσα επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη.


Σύμφωνα με τις οδηγίες των αστυνομικών, ο 30χρονος έδωσε ραντεβού με τον 22χρονο το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή Μπούρτζι Χίου, όπου θα του έδινε δήθεν τα 1.000 ευρώ. Ο καταγγέλλων, ωστόσο, του παρέδωσε το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Αμέσως ανέλαβαν δράση οι άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν τον 22χρονο και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Χίου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.


Οι αστυνομικές έρευνες πλέον στρέφονται στην ανάμειξη του νεαρού σε παρόμοια περιστατικά για τα οποία δεν έχουν γίνει επίσημα καταγγελίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Αποκάλυψη για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Υπήρχε τρίτο άτομο στον γάμο και το ανακάλυψα από τη TV»

«Δε με απασχολεί τίποτα πια. Είχα πει ότι στη σχέση μας υπήρχε έλλειψη σεβασμού, εννοώντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου»

Ο γιος του Στάθη Αγγελόπουλου αποκαλύπτει: «Τρία χρόνια βίωνα τραγικά πράγματα»

Ο γιος του Στάθη Αγγελόπουλου, Μανώλης, που δραστηριοποιείται στη...