Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μιούζικαλ αλά Χόλιγουντ για την Αλίκη

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ψάχνει μεγάλα καλλιτεχνικά ονόματα για την υλοποίηση του project για την αξέχαστη μητέρα του

Χολιγουντιανού επιπέδου θέλει να είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ το μιούζικαλ που ετοιμάζει για τη μητέρα του! Ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη έχει σκοπό να κάνει κάτι στο θέατρο, το οποίο να είναι αντάξιο του καλλιτεχνικού μεγέθους της «εθνικής σταρ» και γι’ αυτό καθυστερεί το εν λόγω project, στο οποίο πρώτη είχε αναφερθεί η «Espresso».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Γιάννης Παπαμιχάηλ, που έχει το γενικό πρόσταγμα σε όλα τα επίπεδα του στησίματος της δουλειάς, σκέφτεται να απευθυνθεί σε μεγάλα καλλιτεχνικά ονόματα για τη συγγραφή και τη σκηνοθεσία του έργου. Λέγεται μάλιστα ότι στη λίστα εκείνων που θα ήθελε να το αναλάβουν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα του Νίκου Μαστοράκη, του Σταμάτη Φασουλή και του Αλέξανδρου Ρήγα.

Οσο για το ποια θα υποδυθεί την Αλίκη, αυτό, όπως έχουμε γράψει, θα αποφασιστεί ύστερα από οντισιόν, οι οποίες ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται. Οπως είχαμε αποκαλύψει, ανάμεσα στις διεκδικήτριες του ρόλου βρίσκεται και η γνωστή μανικιουρίστα και φανατική θαυμάστρια της Αλίκης Τέτα Καμπουρέλη. Πάντως η παραγωγή αυτής της θεατρικής δουλειάς, όπως την έχει οραματιστεί ο Γιάννης, θα είναι πολυδάπανη και για τον λόγο αυτόν αναζητούνται χρηματοδότες όχι μόνο από τη χώρα μας αλλά και από την Αμερική.

«Ο Γιάννης είναι πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της τηλεοπτικής σειράς του Alpha “Εχω ένα μυστικό”, που υποτίθεται ότι ήταν βασισμένη στη ζωή της μητέρας του και δεν θέλει με τίποτα να επαναληφθεί κάτι τέτοιο και στο μιούζικαλ που ετοιμάζει» λέει στην «Espresso» άτομο από το περιβάλλον του.

Να πούμε ότι σε λίγες μέρες θα δούμε στο κανάλι Ε και στην εκπομπή «Ολοι οι καλοί χωράνε» του Κώστα Χαρδαβέλλα ένα αφιέρωμα στην Αλίκη, στο οποίο συμμετέχει και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Ο τελευταίος με τα λεγόμενά του επιβεβαιώνει το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε πριν από πολύ καιρό και αφορούσε τα σχέδιά του να κάνει θεατρική μουσικοχορευτική δουλειά, βασισμένη στη ζωή και το έργο της μητέρας του.

Αλκίνοος Μπουνιάς

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...




Μποζουκια Αθηνα