Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Τετάρτη 11/6/2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιέσετε τα πράγματα και βιάσετε καταστάσεις, γιατί αντί να κερδίσετε χρόνο θα αντιμετωπίσετε και άλλες αναβολές. Οι ανακατατάξεις στα…

ΚΡΙΟΣ: Προχωρήστε σε καινούργια σχέδια για το μέλλον σας και μην κολλάτε στα ίδια. Ελέγξτε την υπερδραστηριότητά σας και εκτονωθείτε με υγιείς τρόπους. Δώστε αρμοδιότητες και στους άλλους, αλλά μην τους αφήνετε χωρίς έλεγχο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο άτομα που είναι ανταγωνιστικά απέναντί σας. Μια οικονομική συμφωνία στον εργασιακό χώρο θα επιτευχθεί χάρη σε εσάς. Μην αφήνετε την παράφορη ζήλια σας να μεγεθύνει τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κλέψτε τις εντυπώσεις στις κοινωνικές σας εκδηλώσεις με την τόλμη και τη γοητεία σας. Χωρίς να παίρνετε ανταλλάγματα μην αφήνετε τους γύρω σας να απαιτούν. Οι πρακτικές λύσεις σε καθημερινά θέματα θα σας λύσουν τα χέρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι υπερβολικές σας υποχρεώσεις θα δώσουν αφορμή στον σύντροφό σας να σας κάνει παράπονα και να θυμώσει μαζί σας. Είναι καλύτερο να επιλέξετε μαζί τους κοινούς σας φίλους, αφού έχει λόγους να αμφισβητεί την εχεμύθειά τους.

ΛΕΩΝ: Οι κανόνες που έχετε θέσει στις σχέσεις σας αρχίζουν σταδιακά να αναθεωρούνται. Απελευθερωθείτε από συναισθήματα καταπίεσης για να ομορφύνει περισσότερο η σχέση σας. Εξηγήστε τις προθέσεις που έχετε σε κάτι που πρέπει να προγραμματίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε ξεκάθαροι σε ό,τι λέτε για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει χάρη σε μια αξιόλογη επαγγελματική πρόταση. Κάντε την αρχή στο αίσιο μέλλον που ονειρευόσασταν και όποια σχέδια είχατε θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να αναπτύξετε περισσότερο τα προτερήματά σας και να μετατρέψετε τα ελαττώματά σας σε θετικά στοιχεία. Εχει μεγάλη σημασία να συνειδητοποιήσετε και να αναλάβετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να προβάλετε τους στόχους, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας, και κερδίστε πόντους στον οικονομικό τομέα. Θα επανέλθουν στην επιφάνεια τα διλήμματα που είχατε για το πώς να προχωρήσετε και ποιον τομέα να βάλετε σε προτεραιότητα, αφού όλα μαζί δεν γίνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε προσεκτικοί στον επαγγελματικό σας χώρο και στα οικονομικά σχέδια που κάνετε. Θα υπάρχει έντονα η πιθανότητα του λάθους, ενώ θα συναντήσετε και αρκετές καθυστερήσεις που θα σας αποπροσανατολίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιέσετε τα πράγματα και βιάσετε καταστάσεις, γιατί αντί να κερδίσετε χρόνο θα αντιμετωπίσετε και άλλες αναβολές. Οι ανακατατάξεις στα οικονομικά σας που θα σας αναστατώσουν θα διαρκέσουν μικρό χρονικό διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη δώσετε υποσχέσεις μόνο και μόνο για να πείτε κάτι, καθώς τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα γίνουν απαιτητικά ζητώντας να υλοποιήσετε ό,τι τάξατε. Εάν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι και μπροστά σε αποκαλύψεις που δεν σας συμφέρουν, κρατήστε σιγήν ιχθύος.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να αποβάλετε από πάνω σας όσο το δυνατόν γίνεται τάσεις επιθετικότητας και εριστική διάθεση. Δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε τους συνεργάτες σας με έλλειψη υπομονής, εκνευρισμό ή επιπολαιότητα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...