Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Εβγαλε είδηση η Ζέτα

Το σχόλιο της Μακρυπούλια για νέα εκπομπή, κατά τη διάρκεια του «Just the 2 of us», που άναψε φωτιές

Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Παπαδόπουλος εναντίον Μάρκου Σεφερλή και Στέλλας Καλλή. Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια που θα διαγωνιστούν στις 18 Ιουνίου στον τελικό του «Just the 2 of us» του Μega. Το κοινό βέβαια είχε πολλά να δει και να ακούσει στο προχθεσινό επεισόδιο του «Just the 2 of us». Η Ζέτα με το «καυτό» σορτσάκι της αποκάλυψε -ή της… ξέφυγε επίτηδες στον αέρα- ότι του χρόνου θα τη δούμε ξανά στο Mega και μάλιστα σε άλλη εκπομπή. Η εξομολόγηση έγινε την ώρα που μιλούσε με τη Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία ήταν καλεσμένη στο πλατό. «Βίκυ, μη μου λες όλα τα επαγγελματικά σου σχέδια, αυτά θα μου τα πεις σε άλλη εκπομπή» είπε με νάζι και νόημα η όμορφη ηθοποιός και έκανε τις καρδιές πολλών παρουσιαστών να χτυπήσουν δυνατά.

Αν και η Ζέτα έχει δηλώσει ότι δεν θα ήθελε να εγκλωβιστεί στο άγχος μιας καθημερινής τηλεοπτικής έκθεσης, δεν το έχει αποκλείσει από τα σχέδιά της, όπως φαίνεται, στην περίπτωση που η πρόταση από τον σταθμό της Μεσογείων είναι ενδιαφέρουσα. Το Mega, ως γνωστόν, θέλει την ηθοποιό για την πρωινή ζώνη του, καθώς η ψαλίδα στα ποσοστά τηλεθέασης μεταξύ των ζευγών Λιάγκα – Σκορδά και Κωστόπουλου – Μπαλατσινού έχει ανοίξει επικίνδυνα. Αν η Ζέτα πει όχι στο «Πρωινό mou», τότε ο σταθμός έχει σκεφτεί ακόμη και να διακόψει την πρωινή ψυχαγωγία. Στα πλάνα του καναλιού είναι πάντως να ενισχυθεί η απογευματινή ζώνη, από τις 16.00 έως τις 19.00, με το όνομα της ξανθιάς παρουσιάστριας να ακούγεται κάτι παραπάνω από έντονα.

Στον ημιτελικό της περασμένης Τετάρτης αποχώρησαν η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς, ενώ μάλιστα ο ηθοποιός έσπευσε να φιλήσει το χέρι της Ρούλας Κορομηλά, μετά τον προηγούμενο… πολιτισμένο καβγά τους. Το προτελευταίο live του φιλανθρωπικού σόου του Megaλου καναλιού σημείωσε τηλεθέαση 26,9% στο γενικό σύνολο και 26,3% στα νεανικά κοινά.

Μαρία Ανδρέου 

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα