Τετάρτη, 20 Αυγούστου, 2025

Ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Από την Ικαρία μέχρι το Μπαλί, τα ερωτευμένα ζευγάρια...

Βανδή – Μπισμπίκης: Με τα παιδιά τους σε βίλα στην Κρήτη

Έχουν «κολλήσει» στην Κρήτη, στο μέρος που έχει γίνει...

Πόπη Μαλλιωτάκη – Βασίλης Λαζαρίδης: Δείτε το πρώτο teaser τους για το...

Σε ένα διαφορετικό ρόλο αναμένεται να δούμε την Πόπη...

Απόπειρα βιασμού αισθητικού στις τουαλέτες γνωστού νυχτερινού μαγαζιού της κοσμικής νεολαίας των...

Υπόθεση-σοκ με απόπειρα βιασμού 19χρονης μέσα σε διάσημο κλαμπ,...

Τρίτο χειρουργείο στη μύτη για την Ασημίνα Ουστάλλι

Ταλαιπωρία δίχως τέλος για την Ασημίνα

Η πιο όμορφη παίκτρια που πέρασε ποτέ από το ελληνικό «MasterChef» εισήχθη στο χειρουργείο για μία ακόμη φορά προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στη μύτη της, το οποίο προέκυψε έπειτα από μια αποτυχημένη επέμβαση που έκανε στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να έχει δυσκολία στην αναπνοή και να υποφέρει πολύ.

Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια στους διαδικτυακούς της φίλους με μια σειρά από video stories που ανέβασε στο Instagram, όπου εμφανίζεται με μπανταρισμένη μύτη.

«Δεν έχω κάνει πλαστική μύτης. Είχα κάνει στο παρελθόν. Πριν από ενάμιση χρόνο. Είχα κάνει δύο φορές χειρουργείο. Η μία πλαστική, γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και δεν πέτυχε» ανέφερε αρχικά η Ασημίνα. «Όλο αυτό το διάστημα υποφέρω πάρα πολύ, δεν μπορώ να αναπνεύσω καθόλου. Πέρασε ένας χρόνος και έκανα πάρα πολλή υπομονή ώστε να μπορέσω να ξανακάνω χειρουργείο.

Η δική μου συμβουλή είναι να ψάχνετε και δύο και τρεις γιατρούς» συμβούλευε έπειτα τους followers της. Η ίδια είχε μιλήσει για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και παλιότερα, στο «Happy Day» του Alpha. «Το πρώτο χειρουργείο το έκανα τον Νοέμβριο, όταν είχαμε κλείσει για lockdown. Δεν πέτυχε, ούτε η πλαστική. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω ειδικά από το ένα ρουθούνι και αυτό με ζόριζε.

Μπήκα ξανά μετά από τρεις μήνες για να ξανακάνω το χειρουργείο, ενώ κανονικά είναι λάθος, όπως λένε οι γιατροί. Πρέπει να περάσει ένας χρόνος για να ξανακάνεις το χειρουργείο, όμως ήμουν σε χειρότερη κατάσταση από πριν. Φαίνεται κιόλας από τον τρόπο που μιλάω, ζορίζομαι. Θέλω απλά να βρω την υγειά μου. Το περασμένο καλοκαίρι μού δημιουργήθηκε πρόβλημα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, πήγα σε παθολόγο και μου είπαν ότι έχω φύσημα στον πνεύμονα. Πήρα τρίμηνη κορτιζόνη. Νιώθω μόνιμα ένα πλάκωμα, δεν κοιμάμαι καλά το βράδυ, παίρνω συνέχεια χάπια και αγωγές, επίσης με πιάνουν κρίσεις πανικού» είχε πει τότε η πρώην παίκτρια του «MasterChef».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Η Μαρία Λεκάκη ποζάρει στην Αμοργό στα 55 της μαγιό και κόβει ανάσες

Η Μαρία Λεκάκη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αμοργό!...

Μαρίνα Καλογήρου για τον πατέρα του γιου της: «10 χρόνια από τότε που ο Τάσος ταξίδεψε στο Φως»

Η Μαρίνα Καλογήρου υπήρξε σύντροφος του Τάσου Ζαφειρόπουλου. Η ηθοποιός και ο αείμνηστος διευθυντής φωτογραφίας απέκτησαν έναν γιο αλλά χώρισαν και το 2015 εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο