Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο πρίγκιπας Τζορτζ έγινε ο «βασιλιάς των μίντια»

Ο γιος του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στα πρώτα του γενέθλια κατάφερε να κλέψει φλας, κάμερες και καρδιές

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, που έκλεισε χθες τον πρώτο χρόνο της ζωής του, είναι ήδη στιλιστικό πρότυπο, δεινός ταξιδευτής και φαίνεται να έχει δώσει νέα πνοή στη δημοφιλία της βασιλείας.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το βρετανικό «Vanity Fair» κόσμησε το τελευταίο εξώφυλλό του με τον πρίγκιπα Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις του Κέμπριτζ με τίτλο «Αστέρι των μίντια, στιλιστικό είδωλο και θρίαμβος των δημόσιων σχέσεων». Επίσης, είναι ενδεικτικό ότι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του περιοδικού «Tatler» με τους ανθρώπους που απασχολούν πραγματικά, αφήνοντας τον θείο Χάρι και την προγιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.
Επειδή λοιπόν αφορά πολύ τον κόσμο, έχουμε μάθει ήδη ότι του αρέσουν οι γλυκοπατάτες, δεν τρώει λαχανικά (παρά όταν είναι… κρυμμένα μέσα στο φαγητό), έχει ήδη τουλάχιστον πέντε δόντια και δεν μπορεί να αντισταθεί στην αμαρτωλή ικανοποίηση που του προσφέρει το να κλέβει παιχνίδια από άλλα παιδάκια. Αυτό το τελευταίο το διαπιστώσαμε κατά το ταξίδι του στην Αυστραλία μαζί με τους γονείς του.
Ολα τα παραπάνω έχουν αποκαλυφθεί μέσα από κείμενα χιλιάδων λέξεων, που δημοσιεύονται πολύ συχνά στα βρετανικά μέσα και φτάνουν να ξεπερνούν, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Guardian», τα αντίστοιχα κατεβατά που είχαν ως αντικείμενο τα οπίσθια της θείας του Πίπα.
Η ισχύς του, δε, έχει ήδη αρχίσει να επηρεάζει και τα δεδομένα των πολιτειακών προτιμήσεων στην κοινοπολιτεία! Πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε στην Αυστραλία μετά την επίσκεψη του… υψηλού πιτσιρίκου, έδειξε ότι η προτίμηση των πολιτών στη μη βασιλευόμενη δημοκρατία έπεσε στο 40%, το πιο χαμηλό ποσοστό των τελευταίων είκοσι χρόνων. Αυτό το αποτέλεσμα είναι, αν μη τι άλλο, μεγαλύτερο κατόρθωμα από τον τίτλο που του «απένειμαν» οι χρήστες σάιτ με προϊόντα για τα μαλλιά, οι οποίοι τον ανέδειξαν «πιτσιρίκο με τα καλύτερα μαλλιά». Και σε επίπεδο πτήσεων επίσης έχει «μεγάλες περγαμηνές», αφού έχει φτάσει μέχρι τη Νέα Ζηλανδία, ενώ έκανε και τις πρώτες εξωτικές του διακοπές στην Καραϊβική.
Το lifestyle του πρίγκιπα Τζορτζ είναι αυτό που τον έχει αναδείξει στο απόλυτο μωρό trendsetter. Οπως και η μητέρα του, έτσι κι αυτός ό,τι φοράει γίνεται αμέσως ανάρπαστο. «Τα προϊόντα μας που μοιάζουν με αυτά που φοράει ξεπουλάνε μέσα σε λίγες μέρες» επιβεβαιώνει ο Ντάνιελ Πράις του σάιτ My 1st Years, με ρούχα και αξεσουάρ για μωρά.

Ο δημοφιλής μπόμπιρας έχει και τον επίσημο σωσία του

Ο δημοφιλής μπόμπιρας της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας δεν θα μπορούσε να μην έχει και τον επίσημο σωσία του. Ο τίτλος ανήκει στον συνομήλικο του πρίγκιπα Τζορτζ, Φρέντι Μίνις από το Εσεξ, ο οποίος αναδείχθηκε μέσω διαγωνισμού στον οποίο συμμετείχαν εκατοντάδες παιδάκια απ’ όλη τη Βρετανία. Το αγοράκι έχει ήδη ποζάρει με τα ρούχα της Crown Collection, η οποία κυκλοφόρησε για να συμπέσει με τα γενέθλια του πρίγκιπα Τζορτζ.
Η Κάρλι Μίνις, η μητέρα του μικρού σωσία, είχε την ιδέα να δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό αφού πολλοί οικογενειακοί της φίλοι είχαν παρατηρήσει τη μεγάλη ομοιότητά του με τον πρίγκιπα (από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονταν όταν ο δεύτερος ήταν στην Αυστραλία). Εκτός από την εμφανισιακή ομοιότητα, σύμφωνα με τη μητέρα του, ο Φρέντι έχει κι άλλα κοινά με τον πρίγκιπα Τζορτζ: είναι χαρούμενος και χαλαρός, του αρέσει να βρίσκεται εκτός σπιτιού, λατρεύει τα ζώα και έχει αρχίσει να κινείται χωρίς τη βοήθεια της μαμάς και του μπαμπά, οι οποίοι αρραβωνιάστηκαν την ίδια χρονιά που αρραβωνιάστηκαν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον. «Ημουν πάντα θαυμάστρια της βασιλικής οικογένειας και οι ομοιότητες ανάμεσα στην οικογένειά μου και τους Κέμπριτζ είναι περίεργη» παραδέχεται.


Κατερίνα Νικολοπούλου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...