Ο hipster και οι… τζιχαντιστές

Με αφάνα μαλλί και trendy γυαλιά, αποτελεί το νέο είδωλο στη Συρία αλλά και στο Ιράκ

Το νέο είδωλο των τζιχαντιστών σε Συρία και Ιράκ είναι hipster και ακούει στο όνομα Ισλάκ Γιακέν. Με κατσαρό μαλλί αφάνα, trendy γυαλιά μυωπίας με μαύρο κοκάλινο σκελετό και περιποιημένο μούσι, ανεβάζει στο twitter φωτογραφίες του κραδαίνοντας μαχαίρια και κρατώντας καλάθια με κομμένα κεφάλια, ποζάροντας πάντα με το καλό του προφίλ.

Γόνος καλής οικογενείας του Καΐρου, απόφοιτος αιγυπτιακού πανεπιστημίου, μιλάει γαλλικά και αγγλικά, ο Γιακέν έχει διχάσει γνωστούς και φίλους πίσω στην πατρίδα του, καθώς κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την ξαφνική αλλαγή στάσης ζωής πριν από έναν χρόνο.

Οπως διαπιστώνει κανείς μέσα από το προφίλ του στο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης VK, μέχρι πρότινος δεν ήταν παρά ένας νάρκισσος νέος, που δεν σταματούσε να αναρτά φωτογραφίες των γραμμωμένων κοιλιακών του και να βασανίζει τη σκέψη του με πιο πρακτικά ζητήματα. «Με το φιλί καις 6,4 θερμίδες το λεπτό» αναφέρει ανάρτησή του από το 2011.

Σήμερα, χρησιμοποιεί το twitter μονάχα για να δοξάσει το «Χαλιφάτο» του Αμπού Μπακρ-αλ Μπαγκντάντι.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η σκοτεινή Λαμπρή των διασήμων

Καλλιτέχνες που μεσουρανούσαν βρίσκονται για ένα ακόμη Πάσχα μόνοι...

Έτσι πέρασε η Τατιάνα Στεφανίδου το βράδυ της Ανάστασης

Την Πάρο επέλεξε η Τατιάνα Στεφανίδου για να περάσει...

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Ρίκα Διαλυνά: «Έπρεπε ήδη να έχω…φύγει»

Από τονΓιάννη ΑρμουτίδηΣε μια συγκλονιστική συνέντευξη ζωής προς την...

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Με ποιους διάσημους φίλους τους έκαναν Πάσχα

Τη Μεσσηνία επέλεξαν για το φετινό Πάσχα η Αντελίνα...

Αλεξανδράκη: Δεν πήγε στην οικογένειά της ανήμερα του Πάσχα – Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας

Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήμερα του...

Τζένη Μπαλατσινού: Πώς στόλισε το σπίτι της στην Πάτμο για το Πάσχα

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην...