Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η «Βίλα Ελενα» των κατασκόπων

Κατάσκοποι της Ρωσίας φέρεται ότι ήταν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείου...

Οι άνθρωποι στο Εκουαδόρ που γεννήθηκαν νάνοι ζουν περισσότερα χρόνια και αρρωσταίνουν...

Μια σπάνια μορφή νανισμού μπορεί να κρύβει το μυστικό...

Ο Alpha θέλει τον Μπισμπίκη για τις σειρές «Τα κόκκινα φανάρια» και...

Μήλον της Εριδος ο Μπισμπίκης! Δύο σειρές πολιορκούν τον...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος...

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Πόρισμα-φωτιά για τα καψώνια στον σπουδαστή

Ευθύνες σε συμφοιτητές του Βαγγέλη και παρέμβαση πολιτικού προσώπου έδειξε η ΕΔΕ. Ξεκινάει νέα έρευνα

Κόλαφος είναι το πόρισμα της ΕΔΕ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων για την εξακρίβωση τυχόν ευθυνών για φαινόμενα bullying ή ακόμα και βασανιστηρίων εις βάρος του αγνοούμενου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το σκεπτικό επιρρίπτει ευθύνες σε συμφοιτητές του 20χρονου για κακή συμπεριφορά απέναντί του, στον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής όπου φοιτούσε αλλά και σε παρέμβαση πολιτικού προσώπου!

Την πολυήμερη Ενορκη Διοικητική Εξέταση ανέλαβε το κλιμάκιο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛΓΟ) «Δήμητρα» που συγκέντρωσε τουλάχιστον 25 καταθέσεις και συνέλεξε καθοριστικά στοιχεία για την εξέλιξη των ερευνών. Για τα τρία βασικά σημεία που υπάρχουν -μεταξύ άλλων- στο πόρισμα ενημερώθηκε η οικογένεια, που ελπίζει ότι θα προκύψουν επιτέλους κάποιες απαντήσεις στον γρίφο της μυστηριώδους εξαφάνισης του Βαγγέλη στις 6 Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκινήσει νέα έρευνα σε συγκεκριμένο σημείο στα Ιωάννινα από ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών για τον εντοπισμό του παλικαριού. Αυτός προφανώς ήταν ο λόγος που η οικογένεια Γιακουμάκη ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους του Βαγγέλη να αναβάλουν την προγραμματισμένη για αύριο έρευνά τους στα Ιωάννινα. Εξάλλου, αξιωματικοί της Αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση εξέφρασαν την εκτίμηση ότι ο 20χρονος δεν έφυγε ποτέ από τα Ιωάννινα.

Οι καταθέσεις για τα καψώνια και τους τραμπουκισμούς που υπέστη ο Βαγγέλης πληθαίνουν όσο περνούν οι μέρες και από αυτές αναδεικνύονται σημαντικά στοιχεία για τους πρωταγωνιστές βίαιων συμπεριφορών εναντίον του. 4r23q4t254 2Από τα καψώνια που του έκαναν συμφοιτητές του την άνοιξη του 2014 αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι τον είχαν κλειδώσει σε μια ντουλάπα και του πέταγαν κέρματα για να τραγουδήσει τις «παραγγελιές» τους, σαν jukebox, ενώ άλλοτε του έκλειναν το νερό στο μπάνιο, τη στιγμή που ήταν με τις σαπουνάδες.

Στα Ιωάννινα σπεύδουν τόσο η οικογένεια όσο και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης για να συνεχίσει τις έρευνες σε συνεργασία με τον εκεί συνεργάτη του Φώτη Βρόσγο.

Αποκαλύψεις

Μάλιστα ο Γιαννιώτης ερευνητής αποκάλυψε ότι τη Δευτέρα θα αρχίσουν και οι έρευνες με ειδικό σκάφος, με τη συνδρομή δυτών μέσα στη λίμνη Βιστωνίδα. Αυτό που έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της τοπικής κοινωνίας είναι ότι στις κρίσεις της Αστυνομίας αποστρατεύτηκε ο μέχρι πρότινος αστυνομικός διευθυντής Ιωαννίνων Ανδρέας Παπιγκιώτης που είχε αναλάβει την έρευνα για τον αγνοούμενο σπουδαστή.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...