Στην Αθήνα η ακτιβίστρια που τρόμαξε τον Ντράγκι

Από το… λούσιμο του Μάριο Ντράγκι με κομφετί, στο «Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου…

Από το… λούσιμο του Μάριο Ντράγκι με κομφετί, στο «Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου. Η Γιοζεφίνε Βιτ αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του ηθοποιού να βρεθεί χθες στην εκπομπή του, καθώς ο τρόπος με τον οποίο καταπιάνεται ο Λάκης με τα θέματα της επικαιρότητας ταυτίζεται σε πολλά σημεία με τη δική της στάση ζωής.

Η 21χρονη ακτιβίστρια με τα φιλελληνικά αισθήματα, η οποία έγινε ιδιαίτερα γνωστή μετά την… επίθεσή της στον Μάριο Ντράγκι με κομφετί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε εκείνος στο διοικητήριο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, συνελήφθη χθες από τον φωτογραφικό φακό της «Espresso» έξω από το θέατρο Βέμπο, απ’ όπου βγήκε το «Αλ τσαντίρι νιουζ».

Με ένα μπουκάλι ούζο

Η νεαρή Γερμανίδα, που αυτοπροσδιορίζεται ως «freelance ακτιβίστρια» μετά την αποχώρησή της από τη φεμινιστική οργάνωση FEMEN πριν από δύο μήνες, είχε ταχθεί στο πλευρό των Ελλήνων χορεύοντας topless με ένα μπουκάλι ούζο και ένα τσαμπί σταφύλια στα χέρια έξω από τα γραφεία της γερμανικής εφημερίδας «Bild», στο κέντρο του Βερολίνου.

Εφτασε στην Αθήνα προχθές το μεσημέρι. Το πρώτο που ζήτησε ήταν να επισκεφτεί τα Εξάρχεια αλλά και το Μοναστηράκι προκειμένου να δοκιμάσει ελληνικό φαγητό. Δεν στάθηκε όμως μόνο σε αυτή τη βόλτα, αφού ως λάτρις της Ελλάδας θέλησε να ανέβει στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και να θαυμάσει από κοντά τον Παρθενώνα.

Ο περιορισμένος χρόνος της δεν της επέτρεψε να επισκεφτεί το Μουσείο της Ακρόπολης, καθώς έπρεπε να βρίσκεται αρκετά νωρίς στο Βέμπο προκειμένου να συναντηθεί με τον Λάκη και να δει από κοντά όλη την προετοιμασία της σατιρικής εκπομπής, λίγο προτού ανέβει και η ίδια στη σκηνή.

Τεριάννα Παππά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Πέτρος Κωστόπουλος: Συγκινήθηκε όταν είδε το πατρικό του – «Έφυγα 16 χρονών»

Μια συγκινητική έκπληξη περίμενε τον Πέτρο Κωστόπουλο το μεσημέρι...

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»