Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

«Είδε την Αννυ» στα χέρια μιας ξένης γυναίκας

Ο δικηγόρος της οικογένειας λέει ότι η μητέρα αναγνώρισε την κόρη της σε φωτογραφία που της έδειξε η ΕΛ.ΑΣ.

Αφαντη παραμένει η μικρή Αννυ και όσο περνούν οι μέρες οι αστυνομικοί εξετάζουν ακόμα και το χειρότερο σενάριο. Το θρίλερ της εξαφάνισής της περιέπλεξε ακόμα περισσότερο χθες η φωτογραφία μιας γυναίκας με ένα κοριτσάκι, που έμπαιναν σε ταξί στον Πειραιά, την οποία έδειξαν οι αστυνομικοί στη μητέρα Δημητρίνα Μπορίσοβα! Οι Αρχές άλλωστε είχαν ζητήσει υλικό από τις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας. Την ίδια στιγμή που πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι η απάντηση της 25χρονης Δημητρίνα ήταν αρνητική, ο δικηγόρος των γονιών της μικρής, ο Σταύρος Γεωργίου, υποστήριξε πως η Βουλγάρα αναγνώρισε σε ποσοστό 85% την Αννυ.

Μιλώντας στην «Espresso» οκ. Γεωργίου είπε: «Η μητέρα μού είπε ότι αναγνώρισε το κοριτσάκι. Μου ανέφερε πως τα μάγουλα και η κατατομή του προσώπου είναι της κόρης της. Μια μητέρα αναγνωρίζει το παιδί της, ακόμη κι αν η φωτογραφία είναι μακρινή, όπως στην προκειμένη περίπτωση. Γίνονται προσπάθειες να βελτιωθεί η ποιότητα της φωτογραφίας».

Ο ίδιος κατήγγειλε πως οι αστυνομικοί κρύβουν πληροφορίες από τους γονείς του παιδιού: «Δεν μας τα λένε όλα. Εχουν στα χέρια τους κρίσιμες μαρτυρίες. Εμαθα πως κατέθεσε κάποιος ότι το παιδί εθεάθη στην οδό Θήρας, στην Κυψέλη. Εμαθα επίσης ότι έχει προσαχθεί ο ιδιοκτήτης του ταξί μέσα στο οποίο απεικονίζεται το παιδί. Να δώσουν στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη φωτογραφία!»

Στο μεταξύ, η τετράχρονη ζούσε τους τελευταίους δύο μήνες υπό ακατάλληλες συνθήκες, όπως διαπίστωσαν οι άντρες του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος. Οι μαρτυρίες που έχουν λένε ότι το παιδί γινόταν καθημερινά μάρτυρας άγριων καβγάδων και ξυλοδαρμών μεταξύ των γονιών του.

Εχει επιβεβαιωθεί, κατά πληροφορίες, ότι (αν και μόλις 4 ετών) η Αννυ προσπαθούσε να ξεφεύγει από αυτό το περιβάλλον, καθώς είχε μάθει να ανοίγει την πόρτα και να περιφέρεται στην πολυκατοικία!

Κανένα στοιχείο

Οι αστυνομικοί δεν έχουν ακόμα το παραμικρό στοιχείο για το πού μπορεί να βρίσκεται η αγνοούμενη μικρούλα, ενώ η μητέρα του βιολογικού της πατέρα σε δηλώσεις της υποστήριξε ότι δίνει αμοιβή 5.000 ευρώ σε όποιον τη βρει! Μια πληροφορία αναφέρει ότι η μικρή εκδήλωνε επίμονα την επιθυμία της να επιστρέψει στη Βουλγαρία και να μείνει μαζί με τον παππού και την γιαγιά της από την πλευρά της μητέρας της, που τη μεγάλωσαν.

Χθες η μητέρα, ο 27χρονος πατέρας και ο 70χρονος που φιλοξενούσε την 25χρονη οδηγήθηκαν στο Α’ Μονομελές Αυτόφωρο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ομως έλαβαν αναβολή για τις 12 Μαΐου προκειμένου να εξεταστεί από πραγματογνώμονα γιατρό ο 27χρονος, ο οποίος δήλωσε εξαρτημένος χρήστης, και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Θεοδόσης Π. Πάνου,
Ντέμη Ντάβαρη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Aννα Παναγιωτοπούλου: Η νόσος του αιώνα «τσάκισε» τη «Μανταμ Σουσου»

Το φευγιό της σπουδαίας Aννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της...

Ο Γιώργος δεν είναι πονηρός

Με ένα μοναδικό εθιμοτυπικό που θύμιζε άλλες εποχές, έχοντας...

Πασχαλινοί Mykonians!

Αλλο που δεν ήθελαν οι... Mykonians για να βρεθούν...