Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αποκλείεται σήμερα να ακούσετε ερωτικές εκμυστηρεύσεις που δεν περιμένατε. Σε όποιον επιχειρήσει να σας…

ΚΡΙΟΣ: Μάθετε να διεκδικείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας και να το εκφράζετε. Το έδαφος είναι γόνιμο και αυτή τη φορά δεν απειλήστε τόσο πολύ στις προσπάθειές σας. Μην αποκτήσετε καινούργια ερωτικά ενδιαφέροντα πριν τελειώσετε μέσα σας με παλιές αγάπες.

ΤΑΥΡΟΣ: Προωθήστε τις ιδέες σας συμπληρώνοντάς τες και με αυτές των συνεργατών σας, που θα σας φανούν πολύτιμες. Μην κάνετε ζήλιες της στιγμής και ξεσπάσετε πάνω στον σύντροφό σας. Πριν σπαταλήσετε τα χρήματά σας, σκεφτείτε τις μέρες που θα έρθουν και τις ουσιαστικότερες ανάγκες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε ολόκληρη την αλήθεια, μη τη ζητήσετε. Θα πάρετε ικανοποίηση από την ομαλή διεξαγωγή των υποθέσεων και των δυσκολιών σας. Πάρτε αυτά που σας δίνει ο σύντροφός σας και μην προσπαθείτε να τον απογυμνώσετε συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε από κοινού να παλέψετε την καθημερινότητα και μαζί να ατενίσετε το μέλλον. Αυτό που θα σας προβληματίσει έντονα, θα είναι η αναποφασιστικότητα των συνεργατών σας. Δεν μπορείτε να τους μεταμορφώσετε, γι’ αυτό αποδεχθείτε τις ιδιορρυθμίες τους.

ΛΕΩΝ: Μη βάζετε στο στόμα του συντρόφου σας λόγια που δεν έχει πει εξαιτίας του υπέρμετρου συναισθηματισμού σας. Αποδεχθείτε την αλήθεια που σας λέει και μην εξοργίζεστε επειδή δεν είναι αυτή που θα σας άρεσε. Φροντίστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη, καθώς δεν έχετε πια τα περιθώρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες. Μάλλον κάποιες παρατυπίες θα σας δώσουν την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να στηριχτείτε στα λόγια ορισμένων. Δείτε το μέλλον με ελπίδα και χαρά, γιατί η ζωή έχει και την ωραία της πλευρά.

ΖΥΓΟΣ: Το ερωτικό κάλεσμα ενός ατόμου είναι σίγουρο πως θα σας απογειώσει. Μην εμπλέκεστε σε περίεργες καταστάσεις, από τη στιγμή που δεν γνωρίζετε το ψυχικό τους κόστος. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να μπουν στη σχέση σας και να την κριτικάρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντί να εκνευρίζεστε, φιλοσοφήστε τα γεγονότα που έχουν προκύψει. Σεβαστείτε τις προτιμήσεις των άλλων, που μπορεί τελικά να σας φανούν χρήσιμες. Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με διακριτικό τρόπο απορρίψτε προτάσεις που δεν σας δίνουν ικανοποιητικές λύσεις. Εργαστείτε σκληρά στον εργασιακό σας χώρο και αφήστε την ονειροπόληση για το βράδυ. Μια συμβουλή από φίλο σας θα σας κάνει να δείτε πως έχετε άδικο στη στάση που κρατάτε απέναντι στον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας. Το χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές που θα κάνετε. Κάποιες φορές η ανάγκη σας να επιβληθείτε σας κάνει εγωιστές και ματαιόδοξους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αποκλείεται σήμερα να ακούσετε ερωτικές εκμυστηρεύσεις που δεν περιμένατε. Σε όποιον επιχειρήσει να σας χαλάσει το κέφι, απλώς χαμογελάστε του. Δεν θα πετύχετε τίποτα, αν με την πρώτη απόρριψη σε θέματα εργασίας το βάλετε κάτω. Προσπαθήστε πάλι.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε αποφασιστικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Δεν θα λείψουν οι πιέσεις, οι αιφνιδιασμοί ή τα απρόοπτα. Αυτό που προέχει είναι να υπερασπιστείτε τους στόχους σας, κινούμενοι μεθοδικά. Τολμήστε το.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...