Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το… image του Kασσελάκη στα χέρια του Σπηλιωτόπουλου

O πολιτικός αρραβώνας που κρατά από το 2019 έγινε...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε...

Αρπαξε 534.000 € και έγινε καπνός

45χρονος εργαζόμενος σε εταιρία (στην Κρήτη) που αναλαμβάνει την…

Eκανε πράξη τελικά το colpo grosso που σχεδίαζε τους τελευταίους μήνες ο υπεύθυνος ασφαλείας εταιρίας σεκιούριτι στον Κατσαμπά του Ηρακλείου Κρήτης, ο οποίος υπεξαίρεσε πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης και έγινε καπνός πριν ανακαλυφθεί η μεγάλη κλοπή, δίχως να ενημερώσει ούτε καν την οικογένειά του!

Ο 45χρονος έδρασε το Σαββατοκύριακο, όταν το κτίριο της υπηρεσίας ήταν άδειο από προσωπικό και φυσικά τις βραδινές ώρες για να μη γίνουν αντιληπτές οι κινήσεις του. Καθώς γνώριζε τα πάντα γύρω από τα μέτρα ασφαλείας που είχε λάβει η εταιρία, έδρασε πιο άνετα και με μεθοδευμένες κινήσεις άρπαξε συνολικά ποσό 534.000 ευρώ.

Ο δράστης, που είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, φαίνεται πως είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια και με μεγάλη προσοχή το σχέδιο της υπεξαίρεσης από τη γνωστή εταιρία που έχει έδρα τον Κατσαμπά και αναλαμβάνει την τροφοδοσία ΑΤΜ και τραπεζών με χρήματα. Στόχος του ήταν το χρηματοκιβώτιο που είχε ένα αποθεματικό για περίπτωση ανάγκης.

Αν, για παράδειγμα, κάποια στιγμή υπήρχε κώλυμα και δεν μπορούσαν να τροφοδοτηθούν τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, υπήρχε ένα αξιόλογο ποσό για να πάρουν οι χρηματαποστολές και να τα τροφοδοτήσουν.

Με τρόμο και έκπληξη, οι υπεύθυνοι της εταιρίας που άνοιξαν την επιχείρηση το πρωί της Δευτέρας ανακάλυψαν ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Ιχνη στο αεροδρόμιο

Στην καταγγελία που έκανε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας είπε ότι, σύμφωνα με την καταμέτρηση, έλειπαν 534.000 ευρώ και αμέσως ήρθε σε επαφή με όλους τους υπαλλήλους του και τις Αρχές. Ωστόσο οι προσπάθειές του να επικοινωνήσει με τον 45χρονο δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, καθώς τα ίχνη του είχαν ήδη χαθεί. Η Αστυνομία έχει εξακριβώσει ότι ο «αετονύχης» υπάλληλος έφυγε αεροπορικώς από την Κρήτη και ξέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι πού ταξίδεψε μέσα στην Ελλάδα! Ομως δεν αποκλείεται να συνέχισε για κάποια χώρα του εξωτερικού με ανταπόκριση από άλλο αεροδρόμιο. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Πάντως εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο 45χρονος Ηρακλειώτης να μην έδρασε μόνος του, αλλά να είχε και κάποιον συνεργό στη μεγάλη κλοπή. Η Ασφάλεια ερευνά την καταγγελία και αναζητεί τον δράστη, η οικογένεια του οποίου υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ούτε γνώριζε για τα παράνομα σχέδιά του. Ουσιαστικά δηλαδή ισχυρίζονται ότι ο 45χρονος έκλεψε μισό εκατομμύριο ευρώ και έγινε άφαντος για να χαρεί μόνος τα χρήματα που άρπαξε εγκαταλείποντάς τους!

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...