Μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η Δήμητρα Γαλάνη περιέγραψε τον Γιώργο Μαζωνάκη ως έναν αυθεντικό και προσγειωμένο άνθρωπο.
«Δεν του άξιζε» – Τα λόγια της για τον Μαζωνάκη
«Ο Γιώργος ήταν ένα παιδί, ήταν ένα υπέροχο μαγκάκι. Δεν ξέρω να βρω άλλη λέξη. Είχε μια αυθεντικότητα, καθαρότητα. Πατούσε στη γη, δεν είχε χάσει ούτε τη ρίζα του, δεν είχε ψηθεί περίεργα. Είναι κρίμα, πολύ κρίμα αυτό που έγινε. Δεν του άξιζε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια στάθηκε ιδιαίτερα στον θόρυβο που έχει προκληθεί μετά τον θάνατό του, εκφράζοντας την αντίθεσή της με τη διαρκή αναφορά στην υπόθεση.
«Ας αφήσουν τον κόσμο να τον πενθήσει»
«Αυτό το οποίο δεν του αξίζει με τίποτα είναι όλος αυτός ο θόρυβος, ρε παιδιά. Δηλαδή, έλεος», είπε η ερμηνεύτρια, σημειώνοντας πως έχει εκφράσει την ίδια θέση και σε προηγούμενη συνέντευξή της.
«Να ασχοληθούμε με το αντικείμενο. Η αναφορά συνεχώς… Ας αφήσουν τον κόσμο να τον πενθήσει. Ας αφήσουν εμάς που τον αγαπήσαμε να πάμε να του αφήσουμε ένα λουλουδάκι», πρόσθεσε.
Η Δήμητρα Γαλάνη χαρακτήρισε την κατάσταση «ανθρωποφαγική» και υποστήριξε ότι, εφόσον υπάρχουν ευθύνες, θα πρέπει να αναληφθούν, χωρίς όμως να συνεχίζεται η δημόσια ενασχόληση με τον ίδιο τον Μαζωνάκη.
Η αναφορά στις ευθύνες και το «ανθρωποφαγικό»
«Όλο αυτό έχει κάτι ανθρωποφαγικό. Δηλαδή, οκ, ήταν άθλιο αυτό που έγινε. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους», ανέφερε.
Στο ίδιο πλαίσιο, έκανε αναφορά και στο κράτος, λέγοντας πως «ένα κράτος το οποίο είναι… παίζει γενικά, δεν ξέρω τι κάνουν», ενώ τόνισε πως αυτό που την ενδιαφέρει είναι να απομακρυνθεί η δημόσια συζήτηση από τον ίδιο τον τραγουδιστή.
«Αλλά να φύγουν από αυτόν τον άνθρωπο, να αφήσουν την ψυχή του να ησυχάσει. Εγώ δεν συμφωνώ με όλο αυτό το πράγμα. Συμφωνώ με το να τιμωρηθούν και να συμμαζευτεί όλο αυτό το σούργελο που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με όλους αυτούς τους τύπους, με την αφορμή του Γιώργου Μαζωνάκη, αλλά ας τον αφήσουν τον Γιώργο Μαζωνάκη τώρα», είπε.
Η ίδια έστρεψε την προσοχή στην αγάπη που έδειξε ο κόσμος και οι φίλοι του τραγουδιστή, επισημαίνοντας πως εκεί θα πρέπει να παραμείνει η μνήμη του.
«Είχε star quality – Δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του»
Κλείνοντας, η Δήμητρα Γαλάνη αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σκηνική παρουσία του Γιώργου Μαζωνάκη και στο χάρισμα που, όπως είπε, είχε από τη φύση του.
«Ο Γιώργος είχε star quality. Ήταν γεννημένος, δηλαδή έλαμπε. Όταν τον έβλεπες στη σκηνή, ανεξάρτητα αν σου άρεσε το τραγούδι που έλεγε ή δεν σου άρεσε, δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια από πάνω του. Είχε αυτό το χάρισμα. Πολύ μεγάλο χάρισμα. Ήταν αυθεντικός. Δεν καμωνόταν», ανέφερε.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









