Οι περιπέτειες για τα «τρία μπαμπαδάκια» στο β’ κύκλο της σειράς μόλις ξεκίνησαν και απόψε πέφτουν θύματα απαγωγής. Παράλληλα, η Τζένη αναλαμβάνει να κάνει baby-sitting στα τρία παιδιά, η Βιργινία και η Ελένη προσπαθούν να βρουν τους τρεις μπαμπάδες και η Στέλλα δέχεται μία απρόσμενη έκπληξη στο ραντεβού για το υπερηχογράφημα του πρώτου τριμήνου.

Τι θα δούμε απόψε
Επεισόδιο 63: «Εδώ μπαμπάς, εκεί μπαμπάς»
Τα «Τρία Μπαμπαδάκια», τρέχουν να ξεφύγουν από τους Αστυνομικούς, χωρίς καν να γνωρίζουν γιατί τους κυνηγάνε αλλά μια απρόσμενη ανατροπή των γεγονότων θα τους οδηγήσει κλειδωμένους σε μια αποθήκη, χωρίς να γνωρίζουν για ποιο λόγο κρατούνται αιχμάλωτοι. Η Βιργινία κινεί γη και ουρανό για να βρει τον Νίκο με την αμέριστη συμπαράσταση της Ελένης, ενώ η Τζένη θα κληθεί να αναμετρηθεί με τις πιο σκοτεινές προσωπικές της ανασφάλειες,
όταν της πέφτει ο κλήρος να κάνει babysitting σε Βίκτωρα-Στέλιο και Σοφία, όσο η Βιργινία κι η Ελένη αναζητούν τη Ματούλα τη θεία της Κατερίνας, ελπίζοντας ότι θα τις βοηθήσει να βρουν τον Δημήτρη, τον Νίκο και τον Ηρακλή. Η Στέλλα πάλι ξεκινάει να πάει μόνη της στο μάθημα στο Κέντρο Γονεϊκότητας και στο πολύ σημαντικό υπερηχογράφημα πρώτου τριμήνου, όμως προς έκπληξίν της στο Κέντρο Γονεϊκότητας την περιμένει ένα δώρο-έκπληξη από την Τζένη, το οποίο φτάνει με κάρτα αλλαγής.
Δείτε εδώ τα sneaks:
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.








