Στις δικαστικές αίθουσες φαίνεται πως θα μεταφερθεί η άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Αννα Βίσση και στον «αιώνιο έρωτά» της -κατά δήλωση της ίδιας στο παρελθόν- Νίκο Καρβέλα, με αιχμή του δόρατος την αμοιβή του συνθέτη για τη συναυλία της 70χρονης στο ΟΑΚΑ, που μετατράπηκε στο μεγαλύτερο μουσικό φιάσκο των τελευταίων χρόνων!
- Από τη Μαρία Μεϊμάρη
Με μια μακροσκελή ανακοίνωση, που ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά και η οποία δημιουργεί κλίμα… απόλυτου καλλιτεχνικού ξεκατινιάσματος μεταξύ των δύο πρώην συζύγων και άλλοτε στενών συνεργατών, η Αννα Βίσση απάντησε χθες στις βαρύτατες κατηγορίες του Νίκου Καρβέλα, συντηρώντας τη μεταξύ τους σφοδρή αντιπαράθεση. Μεταξύ άλλων, η 70χρονη πήρε θέση για όσα ανέφερε ο συνθέτης, με τον οποίο είχαν καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως αχώριστο μουσικό δίδυμο, σχετικά με την αθέτηση της συμφωνίας τους για την αμοιβή του, για την «πόρτα» που έφαγε πριν από την έναρξη του πολυδιαφημισμένου σόου -εν γνώσει, μάλιστα, της άλλοτε «μούσας» του-, καθώς και για τους ισχυρισμούς του περί προσπάθειας εξαγοράς της σιωπής του.
Διαβάστε επίσης: Στηρίζει Καρβέλα και κατακεραυνώνει Βίσση: «Η Άννα Βίσση τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σπορ για την ελίτ»
Στη λέξη «συντριβή», που χρησιμοποίησε ο Νίκος Καρβέλας και με την οποία περιέγραψε πώς ένιωσε από την «προδοσία» της 70χρονης σταρ της ποπ σκηνής, η Αννα Βίσση αντέτεινε τη λέξη «ντροπή». Χρησιμοποίησε δε τη φράση «θα πάμε κόντρα κι όπου βγει» από στίχο γνωστού τραγουδιού της, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι αποφασισμένη να φτάσει την κατάσταση στα άκρα, χωρίς να «δίνει μία» για την αγαστή συνεργασία και την κοινή πορεία σχεδόν μισού αιώνα με τον 75χρονο συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών της, με τον οποίο διατηρούσε έναν μοναδικό δεσμό που συχνά περιέγραφε ως «οικογένεια» και ως «αιώνια σύνδεση»!
«Ενα δελτίο Τύπου τεσσάρων σελίδων, γεμάτο υποκρισία και λαϊκισμό, με τη γνωστή κατά τα άλλα ευγλωττία του Νίκου, που αυτή τη φορά κάθε άλλο παρά με πείθει. Εσύ μιλάς για συντριβή. Εγώ μιλάω για ντροπή. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά» αναφέρει η 70χρονη στην αρχή της σκληρής ανακοίνωσής της για τη σύγκρουσή της με τον Νίκο Καρβέλα, που αρχίζει να θυμίζει την ταινία «Κράμερ εναντίον Κράμερ».

Σχολιάζοντας τη θέση του συνθέτη πως «η Αννα πήρε κατεύθυνση που δεν με βρίσκει σύμφωνο» και τα περί «φαραωνικού» υπερθεάματος, το οποίο δεν τον βρήκε σύμφωνο, η 70χρονη απάντησε ότι ο Νίκος Καρβέλας ήταν «πλήρως ενήμερος και σύμφωνος για το όραμα του ΟΑΚΑ», το οποίο κατέληξε σε φιάσκο. Οπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», εκείνη τη βραδιά, την ώρα που η Αννα Βίσση προσγειωνόταν στην τεράστια σκηνή του ΟΑΚΑ μέσα σε μια κυκλική κατασκευή και δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι μούσκεμα από τη βροχή τραγουδούσαν μαζί της τις επιτυχίες της, εκατοντάδες άλλοι βρίσκονταν ακόμη έξω από την αρένα, παρότι είχαν πληρώσει κανονικά το εισιτήριό τους, και λίγο έλειψε να ποδοπατηθούν από την πολυκοσμία!
«Ποτέ δεν εξέφρασε σε εμένα κάποια ένσταση ούτε για την παραγωγή και τον τρόπο παρουσίασης του έργου του, αλλά ούτε και για τις τιμές των εισιτηρίων, όπως υποκριτικά αναφέρεται στη δήλωσή του. Αποψη δεν είχε, άλλωστε, ούτε τα προηγούμενα χρόνια για τις τιμές των εισιτηρίων στις εκάστοτε συναυλίες μου, ούτε και για τις τιμές στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόμουν, ενώ λάμβανε κατά περίπτωση αμοιβή επί των κερδών μου, πέραν των πνευματικών δικαιωμάτων του, ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής μας συνεργασίας, παρότι εδώ και πολλά χρόνια δεν συμμετείχε στην προετοιμασία αυτών» τονίζει η Αννα Βίσση στη συνέχεια της ανακοίνωσής της.
Μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης, δηλαδή στην οικονομική διαφορά των περίπου 600.000 ευρώ, τα οποία φέρεται ότι διεκδικεί ο συνθέτης για τα δικαιώματα των τραγουδιών του, αναφέρει: «Εκπληκτη πληροφορήθηκα, τρία εικοσιτετράωρα πριν από τη συναυλία, ότι αιφνιδιαστικά και παράλογα απαίτησε 1.500.000 ευρώ, τα οποία, αν δεν λάμβανε εντός 24 ωρών, θα χρησιμοποιούσε κάθε μέσο για να απαγορεύσει τη διεξαγωγή της συναυλίας»! Πρόσθεσε, δε, ότι ο Νίκος Καρβέλας διατύπωσε ευθείες απειλές, μέσω της αδελφής της Νίκης και ενώπιον μαρτύρων, ότι θα τη διέσυρε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ότι θα την κατέστρεφε προσωπικά και καλλιτεχνικά, «ώστε να μην τολμώ να βγω από το σπίτι μου», όπως τόνισε.
Αίσθηση προκάλεσαν οι αιχμές της περί «δανεισμού» του Νίκου Καρβέλα από τον εφοπλιστή και κουμπάρο της Γιάννη Κούστα, όταν ο μουσικοσυνθέτης βρέθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο. «Ενώ είχε οικονομική ανάγκη, έτρεξα εγώ να τον εξυπηρετήσω, όπως έκανα, άλλωστε, μια ζωή. Το ποσό που αποδεδειγμένα έχει λάβει ξεπερνάει τα 500.000 ευρώ. Μεγάλο μέρος αυτού δόθηκε από τον Γιάννη Κούστα προς διευκόλυνση της κατάστασης, με τη δέσμευση του Νίκου Καρβέλα της επιστροφής των χρημάτων» επισημαίνει η 70χρονη τραγουδίστρια, που φαίνεται αποφασισμένη να βγάλει στη φόρα ό,τι… άπλυτο υπάρχει και δεν υπάρχει!
Στη συνέχεια σπεύδει να δικαιολογήσει την απόφαση περί «εξορίας» του άλλοτε μέντορά της σε άλλες, πολύ πιο «ταπεινές» θέσεις του γηπέδου, αναρωτώμενη: «Είναι λοιπόν παράλογο ότι κατόπιν αυτής της εκβιαστικής και απειλητικής συμπεριφοράς έγινε αλλαγή των θέσεών του και των καλεσμένων του τη βραδιά της συναυλίας; Πώς θα μπορούσε η παραγωγή να ανεχθεί δίπλα της την παρουσία του ανθρώπου που μόλις την προηγούμενη ημέρα επέδειξε τέτοια συμπεριφορά;».
Η Αννα Βίσση καταλογίζει στον πρώην σύζυγο και συνεργάτη της ότι ο άνθρωπος που θεωρούσε φίλο της, συνεργάτη της και οικογένειά της διάλεξε τη συγκεκριμένη στιγμή, πριν από το σημαντικότερο εγχείρημα της καριέρας της, να της προκαλέσει αφόρητη ψυχολογική πίεση. «Μόνο εγώ ξέρω πώς μπόρεσα να ανταπεξέλθω. Αυτό το χρωστάω στην αγάπη και την πίστη του κόσμου, που εκείνο το βράδυ με παρέσυρε στο πιο όμορφο μουσικό ταξίδι της ζωής μου» συνεχίζει και στο τέλος της ανακοίνωσής της αναφέρεται και στον ισχυρισμό του Νίκου Καρβέλα περί «φίμωσής» του.
«Το μόνο που επιχείρησα να διασφαλίσω είναι ότι δεν θα προχωρούσε σε καμία απόπειρα συκοφαντικής δυσφήμησης προς το πρόσωπό μου, μάλιστα με τη δέσμευση ότι δεν θα έκανα κάτι αντίστοιχο κι εγώ. Αλλωστε δεν έχω κάτι να κρύψω και δεν ανέχομαι πλέον να εκβιάζομαι συναισθηματικά και να χειραγωγούμαι. Οσοι θέλουν μπορούν να κρατήσουν τη γεμάτη ψέματα και αντιφάσεις εκδοχή του Νίκου Καρβέλα, εγώ θα κρατήσω την αλήθεια, η οποία με χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνιδα από την αρχή της καριέρας μου.
Τελικά, για μένα ίσως αυτό είναι το πιο οδυνηρό απ’ όλα. Οχι η οικονομική διαφωνία ή ό,τι άλλο ισχυρίζεται, αλλά ότι ανακάλυψα πως τον άνθρωπο που πίστευα ότι γνώριζα τόσα χρόνια ίσως δεν τον γνώρισα ποτέ» εξηγεί η τραγουδίστρια. Και κλείνει με τη φράση-προειδοποίηση: «Αυτή είναι η τελευταία προσωπική δημόσια τοποθέτηση που κάνω σχετικά με αυτό το θέμα. Θα πάμε κόντρα κι όπου βγει…».
Κανένα περιθώριο συμβιβασμού και ολοταχώς για μάχη στα δικαστήρια
Για τη σύγκρουση μέχρι τελικής πτώσης ανάμεσα στην Αννα Βίσση και στον Νίκο Καρβέλα τοποθετήθηκε δημόσια ο πληρεξούσιος δικηγόρος της τραγουδίστριας Μιχάλης Δημητρακόπουλος (φωτό), ο οποίος, δίνοντας μια πρώτη γεύση για όσα θα ακολουθήσουν, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πλέον περιθώριο εξωδικαστικού συμβιβασμού!
Αυτό σημαίνει πως το επόμενο επεισόδιο της σκληρής αντιπαράθεσης του άλλοτε αγαπημένου καλλιτεχνικού διδύμου θα παιχτεί στα δικαστήρια, όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Σε δηλώσεις του ο κ. Δημητρακόπουλος επισήμανε ακόμα ότι ο Νίκος Καρβέλας, ως δημιουργός, έχει δικαιώματα πάνω στα τραγούδια που έχει γράψει και, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, μπορεί να ζητήσει να μη χρησιμοποιούνται. Παράλληλα, όμως, εξήγησε ότι μια ενδεχόμενη πλήρης διακοπή της χρήσης των τραγουδιών του θα είχε οικονομικό αντίκτυπο και στις δύο πλευρές.
Από τη μία, η Αννα Βίσση θα στερούταν ένα πολύ μεγάλο και ιδιαίτερα σημαντικό μέρος του ρεπερτορίου της, καθώς η καλλιτεχνική πορεία της είναι άρρηκτα συνδεμένη με τις δημιουργίες του Νίκου Καρβέλα και, από την άλλη, ο ίδιος ο δημιουργός θα έχανε έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα που προκύπτουν από τη δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών του. «Αν πάρει μια τέτοια απόφαση, δεν θα την αποδεχτούμε και θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη» προειδοποίησε ο δικηγόρος της 70χρονης τραγουδίστριας.
Αναφερόμενος στις οικονομικές αξιώσεις του 75χρονου μουσικοσυνθέτη, που οδήγησαν στην, όπως φαίνεται, ανεπανόρθωτη ρήξη στη σχέση του Νίκου Καρβέλα και της Αννας Βίσση, ο κ. Δημητρακόπουλος διευκρίνισε αρχικά ότι ο μουσικοσυνθέτης φέρεται ότι οφείλει στην 70χρονη περίπου 500.000 ευρώ από δάνεια, μετρητά και εμβάσματα. Σύμφωνα με τον ίδιο, η οικονομική απαίτηση του Νίκου Καρβέλα ξεκίνησε από ποσό μεγαλύτερο των 600.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια υπήρξε, όπως είπε, συμφωνία που περιλάμβανε διαγραφή χρέους.
«Ξεκίνησε ζητώντας περισσότερα από 600.000 ευρώ. Καταλήξαμε να γίνει διαγραφή χρέους. Καταβλήθηκαν και 300.000 ευρώ στην Αυτοδιαχείριση. Φτάνουμε το ενάμισι εκατομμύριο…» είπε με νόημα. Μιλώντας, τέλος, για την οργισμένη ανακοίνωση-απάντηση της Αννας Βίσση στον 75χρονο συνθέτη, ανέφερε ότι «την έγραψε μόνη της» και του την έστειλε στις 3.20, χθες. «Τη διάβασα και δεν μπόρεσα να κάνω καμία παρέμβαση, δεν χρειάστηκε, ήταν απίστευτα καλογραμμένη» τόνισε.
Ο πόλεμος της Αννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα μετράει ήδη τις πρώτες παράπλευρες απώλειες
Όπως κάθε πόλεμος με παράπλευρες απώλειες, έτσι και ο «εμφύλιος» που μαίνεται με αμείωτη ένταση ανάμεσα στην Αννα Βίσση και στον Νίκο Καρβέλα αναμένεται να έχει βαρύτατες συνέπειες και σε ανθρώπους οι οποίοι δεν ευθύνονται σε τίποτα. Στην προκειμένη περίπτωση, ανάμεσα σε όσους θα κληθούν να… πληρώσουν το «μάρμαρο» είναι οι μουσικοί της 70χρονης τραγουδίστριας, στους οποίους η ίδια ανακοίνωσε ότι είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν άλλες δουλειές, καθώς οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα αναβάλλονται!
Η Αννα Βίσση ετοίμαζε τη μεγάλη επιστροφή της με την έναρξη των εμφανίσεών της στο ιστορικό νυχτερινό κέντρο, το οποίο έχει ανακαινιστεί πλήρως με την «υπογραφή» του διεθνούς φήμης, εκκεντρικού Αμερικανού αρχιτέκτονα και interior designer Peter Marino, ώστε να προσφέρει μια νέα εμπειρία θεάματος. Μάλιστα, ο Νίκος Καρβέλας είχε γράψει και νέα τραγούδια για την επί σειρά ετών «μούσα» του, τα οποία η τραγουδίστρια θα παρουσίαζε μέσα από τη νέα δισκογραφική δουλειά της στη νέα επαγγελματική «στέγη» της, η οποία έχει περάσει πλέον στην ιδιοκτησία του ζεύγους Κούστα. Τίποτα, όμως, δεν φαίνεται να πηγαίνει όπως το είχαν σχεδιάσει η τραγουδίστρια και οι νέοι συνεργάτες της, καθώς η πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στο Αθηνών Αρένα μπαίνει στον «πάγο» μέχρι νεωτέρας, πιθανότατα λόγω της άγριας κόντρας που έχει ξεσπάσει με τον συνθέτη και στιχουργό!
«Επιασε τους μουσικούς και τους είπε: “Είστε ελεύθεροι από μένα, βρείτε κάπου να εργαστείτε, δεν θα υπάρχει αυτόν τον χειμώνα το Αθηνών Αρένα, ραντεβού από τον επόμενο χειμώνα”» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στον «αέρα» της εκπομπής «Πρώτος καφές με τη Ζήνα» στο Star. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Αννας Βίσση στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας δεν αναμένεται πλέον για τον Φεβρουάριο του 2027, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά για μήνες αργότερα. Οπως γίνεται κατανοητό, η απόφαση της 70χρονης τραγουδίστριας να ενημερώσει εγκαίρως τους συνεργάτες της ενδεχομένως συνδέεται με πιθανή προσπάθειά της να μην τους αφήσει εκτεθειμένους στις συνέπειες μελλοντικών εξελίξεων. Και αυτό γιατί στην περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν καταφέρουν να βρουν λύση, η διαφορά δεν αποκλείεται να πάρει και νομικές διαστάσεις, με το ενδεχόμενο εξωδίκων και δικαστικής προσφυγής να βρίσκεται πλέον στο τραπέζι. Αλλωστε, ούτε ο δικηγόρος της Αννας Βίσση, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δεν το απέκλεισε, αναφέροντας σε δηλώσεις του ότι δεν υπάρχει η παραμικρή εξωδικαστική «γέφυρα» και πως όσα ανέφερε η Αννα Βίσση αποτελούν κατάθεση καρδιάς.
Ας σημειωθεί ότι ήδη έχουν καταγραφεί σημαντικές αναταράξεις στο περιβάλλον της τραγουδίστριας, με αποχωρήσεις μουσικών, όπως του κιθαρίστα Κάρλος, αλλά και αποστάσεις από πρόσωπα με τα οποία διατηρούσε φιλία επί σειρά ετών, όπως η Χριστίνα Πολίτη και ο Λάκης Γαβαλάς.
Οι καβγάδες τη δεκαετία του ’90 για το διαζύγιο και ο καλλιτεχνικός «χωρισμός» του 2007
Μπορεί σήμερα οι λέξεις «συντριβή» και «ντροπή» που χρησιμοποίησαν στις ανακοινώσεις τους να βαραίνουν πλέον τη σχέση της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, όμως η ιστορία τους έχει αποδείξει ότι οι μεγάλες εκρήξεις δεν είναι γι’ αυτούς κάτι πρωτόγνωρο. Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι έχει γνωρίσει κορυφές, αλλά και συγκρούσεις που έμοιαζαν ικανές να βάλουν οριστικό τέλος στο κοινό κεφάλαιο της σχέσης τους.
Η πιο σοβαρή κρίση ήρθε το 2007, όταν οι δύο καλλιτέχνες έκοψαν κάθε επαφή και έμειναν μακριά για περίπου δύο χρόνια. Η ρήξη, όπως είχε αποκαλύψει αργότερα η ίδια η Βίσση, δεν αφορούσε αποκλειστικά τους δυο τους αλλά «άλλους γύρω μας». Το αποτέλεσμα, πάντως, ήταν εκκωφαντικό: πρώτη φορά έπειτα από δεκαετίες, η τραγουδίστρια προχώρησε χωρίς τον άνθρωπο που είχε σφραγίσει όσο κανείς άλλος το ρεπερτόριό της. Χαρακτηριστικό δείγμα ήταν το «Απαγορευμένο» του 2008, το πρώτο άλμπουμ της ύστερα από χρόνια χωρίς συμμετοχή του Καρβέλα.
Εκείνη η περίοδος δεν ήταν καθόλου εύκολη. Η ίδια η Βίσση είχε περιγράψει αργότερα το διάστημα ως «πικρή χολή» και «κατακάθι», ενώ η επανασύνδεσή τους συνοδεύτηκε από ένα «λυτρωτικό κλάμα». Καθοριστικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε και η κόρη τους Σοφία, η οποία κράτησε ίσες αποστάσεις, αφήνοντας τους γονείς της να διαχειριστούν μόνοι τους την κρίση.
Κι όμως, η ιστορία των καβγάδων τους είχε αρχίσει πολύ νωρίτερα. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν οδηγήθηκαν στο διαζύγιο, ο Καρβέλας έχει περιγράψει την κατάσταση χωρίς… στρογγυλέματα: «Μείναμε άφραγκοι, χωρίσαμε, μαλώσαμε και δεν ήθελα να τη βλέπω. “Σκοτωθήκαμε”». Οι συγκρούσεις δεν περιορίζονταν όμως στην προσωπική τους ζωή. Στα στούντιο, οι διαφωνίες για τραγούδια, ερμηνείες και καλλιτεχνικές αποφάσεις μπορούσαν να… πάρουν φωτιά. Δεν είναι τυχαίο ότι η ίδια η Βίσση είχε συνοψίσει κάποτε τη σχέση τους με μια φράση που τα λέει όλα: «Με τον Νίκο ή θα αγαπιόμαστε μέχρι θανάτου ή θα σκοτωνόμαστε».
Μετά την κρίση του 2007 ήρθε ξανά η μουσική συνύπαρξη και το 2010 το «Αγάπη είναι εσύ», επιβεβαιώνοντας ότι ο Καρβέλας παρέμενε ένα πρόσωπο που δύσκολα μπορούσε να βγει από την καλλιτεχνική εξίσωση της Βίσση, αφού του «χρωστά» σχεδόν όλο το ρεπερτόριο της. Ισως γι’ αυτό και η τωρινή σύγκρουση ξυπνά τόσο έντονα το παρελθόν. Το ερώτημα είναι αν αυτή τη φορά θα υπάρξει ξανά δρόμος επιστροφής ή το παλιό «μαζί» έφτασε πράγματι στο πιο δύσκολο σταυροδρόμι του.
«Την είχα για πολύ πιο υψηλό πράγμα»! Λόγια… αγάπης από τον Γαβαλά για το ντύσιμο της Βίσση στη συναυλία
Με… αγάπη «έσφαξε» ξανά την Αννα Βίσση ο Λάκης Γαβαλάς, βάζοντας στο στόχαστρο όχι τη φωνή και την καλλιτεχνική της πορεία, αλλά τις ενδυματολογικές επιλογές της. Ο μετρ της μόδας, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», απάντησε και σε όσους τον κατηγορούν για κακεντρέχεια, ξεκαθαρίζοντας πως η κριτική του αφορά αποκλειστικά το στιλ.
«Είχα κρίνει τα ρούχα της (σ.σ.: στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο). Δεν μου άρεσε ούτε το Dolce & Gabbana που της δώσανε, με τους οποίους είμαι και συνεργάτης. Αυτό που της δώσανε ούτε μου άρεσε, ούτε εκείνη που το υποστήριξε, γιατί την Αννα την είχα για πολύ πιο υψηλό πράγμα» είπε με νόημα, πριν περάσει στο… κυρίως πιάτο: στο ΟΑΚΑ.
Τότε ο Γαβαλάς έγινε ακόμη πιο αιχμηρός: «Χειρότερα για μένα στο ΟΑΚΑ. Δηλαδή, τι είναι αυτά; Τρία layers σουτιέν σε μια γυναίκα που έχει ένα κορμί σαν λαμπάδα;». Μάλιστα, πρότεινε μια σαφώς πιο κλασική έναρξη: «Ενα μαύρο ωραίο tuxedo να ανοίξει τη συναυλία». Οσο για το «κράξιμο» από το fan club της τραγουδίστριας, έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν υπήρχε καμία πρόθεση επίθεσης: «Αυτά όμως τα λέω με αγάπη». Και για όσους αμφισβήτησαν τα κίνητρά του, είχε την πληρωμένη απάντηση: «Δεν λέω ένα σλόγκαν για να γίνω διάσημος. Το λέω με τα έργα μου».
Παρά τα καρφιά, πάντως, ο Γαβαλάς τόνισε πως της ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία και αγωνιούσε να δει τη συναυλία. «Τα πήγε καλά» παραδέχτηκε. Γιατί άλλο η μόδα και άλλο η… Βίσση!
Φήμες για «μίνι απόδραση» σε εξωτικό προορισμό με τη Δήμητρα Κούστα
Την ώρα που ο επικοινωνιακός «τυφώνας» από τις αποκαλύψεις για το χάσμα που χωρίζει πλέον την Αννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα δεν λέει να κοπάσει, φήμες ήθελαν την τραγουδίστρια να αναχωρεί για εξωτικό προορισμό μαζί με τη Δήμητρα Κούστα, με την οποία συνδέεται με κουμπαριά, στενή φιλία αλλά και επιχειρηματική συνεργασία!
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, η Αννα Βίση αναμενόταν να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας για ένα σύντομο διήμερο μαζί με τη στενή φίλη και συνεργάτιδά της, ώστε να περάσει μερικές στιγμές ηρεμίας και να αποστασιοποιηθεί από την ένταση των ημερών. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας θέλουν την Αννα Βίσση να βρίσκεται στην Αθήνα. Και αυτό γιατί δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι γενεθλίων που φέρεται ότι διοργάνωσαν οι κουμπάροι της στην έπαυλή τους στη Βουλιαγμένη, προς τιμήν του γιου τους John Junior, ο οποίος έκλεισε χθες τα δύο χρόνια του.
Η βάφτιση του μικρού γιου του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και της συζύγου του, ο οποίος ονομάστηκε John Junior Coustas, σύμφωνα με την αγγλοσαξονική παράδοση, πραγματοποιήθηκε στην ιστορική Ιερά Μονή Πανορμίτη τον Μάιο του 2025. Η επιλογή της Αννας Βίσση ως νονάς του τρίτου παιδιού του ζευγαριού -έβδομο συνολικά για τον ισχυρό άνδρα της ναυτιλίας- δεν αποτέλεσε έκπληξη, καθώς η τραγουδίστρια διατηρεί ιδιαίτερη φιλία με το ζεύγος Κούστα, αποκαλώντας το «οικογένεια».
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









