Εγινε της… Πάολα

Εγκεφαλικά μοίρασε η εκρηκτική τραγουδίστρια (με το στενό κορμάκι) σε συναυλία της στην Ηλεία

«Φωτιές» άναψε η Πάολα σε συναυλία της στην Ηλεία, όταν εμφανίστηκε στην πίστα με ολόσωμο στενό κορμάκι και ψηλοτάκουνα μποτάκια προκαλώντας… εγκεφαλικά στον αντρικό πληθυσμό και την πλήρη αποθέωση.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Κουρούτας όπου γινόταν το αδιαχώρητο από χιλιάδες κόσμου. Δεν έπεφτε καρφίτσα από τους φανατικούς θαυμαστές της που έσπευσαν να την αποθεώσουν με ατελείωτο λουλουδοπόλεμο, selfies και βίντεο.

Η εκρηκτική Πάολα με τις τέλειες αναλογίες «όργωνε» πέρα δώθε την πίστα τραγουδώντας έως το πρωί, με τον κόσμο να χορεύει χωρίς σταματημό. Στην πρώτη εμφάνισή της γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα ανέβηκε στην πίστα με ένα λευκό συνολάκι, μίνι φούστα και τοπ μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ με κρόσσια, αναστατώνοντας το κοινό της που ξέσπασε σε χειροκροτήματα και επιφωνήματα ενθουσιασμού.

Τα πρώτα τραπέζια λέγεται ότι «αναστέναξαν» και δεκάδες ήταν εκείνοι που στέκονταν επί ώρες όρθιοι προκειμένου να τη φωτογραφίσουν ή να τη βιντεοσκοπήσουν με τα κινητά. Από την άλλη, ο λουλουδοπόλεμος κράτησε επίσης έως το πρωί, με την τραγουδίστρια να κρατάει αμείωτο το κέφι που χτύπησε «κόκκινο»! Οι σέξι εμφανίσεις της Πάολα έγιναν την επόμενη μέρα talk of the town σε ολόκληρο τον νομό και οι φωτογραφίες της από το ilialive κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με τα σχόλια να εστιάζουν κυρίως στην εμφάνισή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.