Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε τις αποφάσεις σας, αφού πρώτα κάνετε σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων. Δεν θα…

ΚΡΙΟΣ: Θέλετε να εκφράσετε το πάθος σας και αφού έχετε τον τρόπο, κάντε το χωρίς άλλη αναβολή. Προσέξτε τις παγίδες που έρχονται μέσω τρίτων, γιατί ο σύντροφός σας είναι ανυποψίαστος. Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν αισθάνεστε ότι πνίγεστε και ότι δεν αντέχετε το βάρος, βγείτε έξω με συντροφιά που θα επιλέξετε. Με τη βοήθεια της έμπνευσης και της διαίσθησής σας βρείτε λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Μη συνεργάζεστε με ανθρώπους που δεν ταιριάζουν με τη δική σας προσωπικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντί να τα βάζετε με τον εαυτό σας, δείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά. Μην επηρεάζεστε από όσους δεν βλέπουν με καλό μάτι την ανοδική πορεία σας, αντιθέτως αγνοήστε τους. Βρείτε χρόνο προκειμένου να κάνετε τις επισκέψεις που θέλετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη φοβηθείτε να δεσμευτείτε περισσότερο με λόγια αλλά και πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Αρχίζει και γεννιέται κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο σταθερό στη ζωή σας. Αλλάξτε ό,τι σας ενοχλεί ή σας πονάει και μην αφήνετε να πάνε χαμένα τα όνειρά σας και οι προσδοκίες σας.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε έντονη διάθεση για αλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Η έλξη και η αντίθεση γίνονται συναρπαστικά στοιχεία που βοηθούν να αναζωογονηθεί η σχέση σας. Μη διστάσετε να ανταποδώσετε στο ταίρι σας αυτά που σας δίνει απλόχερα με ό,τι καλύτερο έχετε να του προσφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλάξτε παραστάσεις για να δείτε πιο καθαρά τις διάφορες πτυχές της προσωπικής σας ζωής. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα που σας απασχολούν και μείνετε σταθεροί σε αυτές. Αποφύγετε να παίξετε το θύμα σε περιπτώσεις που χρειάζεται να απολογηθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Είναι άδικο να περιορίζετε τον εαυτό σας με διλήμματα που δημιουργείτε μόνοι σας. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας, γιατί η απομόνωση κάθε άλλο παρά σας βοηθάει. Αν έχετε πάρει την απόφαση να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση, θα χρειαστεί να επιστρατεύστε τη διπλωματία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε σε εγρήγορση, γιατί η σημερινή μέρα, αν και ευχάριστη, θα κυλήσει με περιπετειώδη τρόπο. Μη φοβάστε τις αλλαγές και μένετε προσκολλημένοι στο ίδιο σημείο. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που σας είναι δύσκολο να κατανοήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να δείξετε υπομονή σε κάποιες αντιφατικές καταστάσεις που δείχνουν να σας έχουν κουράσει. Εκμεταλλευτείτε τη ζωτικότητα που έχετε προς όφελός σας και μην αφήνετε να πηγαίνει χαμένη. Μην επιτρέψετε σε μια διένεξη ή παρεξήγηση που θα έχετε να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε τις αποφάσεις σας, αφού πρώτα κάνετε σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων. Δεν θα είστε υποτονικοί, αντίθετα θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε τις σωστές σκέψεις σας και τη διαίσθησή σας. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας και μην απομακρύνεστε από τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξοικονομήστε χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε. Μπορεί έτσι να γίνει η αρχή για μια πιο δημιουργική πορεία στο μέλλον. Βρείτε διεξόδους, ώστε να διατηρήσετε τη γαλήνη στο οικογενειακό περιβάλλον αλλά και για να κάνετε ριζικές αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις προσώπων του οικογενειακού περιβάλλοντος και μην τα κακομαθαίνετε. Οι περισσότεροι στόχοι σας είναι εφικτοί και σύντομα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Είναι προτιμότερο να εκφράσετε τις ανάγκες σας από το να περιμένετε να τις μαντέψουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...