Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Ολυμπιακός: Γρίφος για πολύ δυνατούς λύτες τα «ονόματα» για την άμυνά του

Την ώρα που o Σεμπά προβάρει τα «ερυθρόλευκα», τα σενάρια από το εξωτερικό σχετικά με τους υποψήφιους στόχους για την ενίσχυση του κέντρου άμυνας του Ολυμπιακού δίνουν και παίρνουν.

Την ώρα που o Σεμπά προβάρει τα «ερυθρόλευκα», τα σενάρια από το εξωτερικό σχετικά με τους υποψήφιους στόχους για την ενίσχυση του κέντρου άμυνας του Ολυμπιακού δίνουν και παίρνουν.

Το νέο όνομα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Μανουέλ ντα Κόστα. Συγκεκριμένα, Γάλλος δημοσιογράφος ανέφερε στο twitter πως ο πρωταθλητής Ελλάδος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Σίβασπορ για την απόκτηση του 29χρονου Μαροκινού στόπερ. Παράλληλα, πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης επιμένουν ότι ο «εκλεκτός» του Μάρκο Σίλβα είναι ο Αντερλάν Σάντος της Μπράγκα. «Ισως ήρθε η ώρα μου για μεταγραφή. Μέχρι τώρα ο πρόεδρος της ομάδας έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις που έχουν γίνει. Εγώ είμαι επικεντρωμένος στην ομάδα μου, όμως, αν υπάρξει μία πολύ καλή προοπτική και μία προσφορά που να καλύψει την ομάδα μου, τότε τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν» τόνισε ο 26χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός στην πατρίδα του. Πληροφορίες από την Αργεντινή κάνουν λόγο για πρόταση ύψους 2.000.000 ευρώ στη Ρίβερ για τον σέντερ μπακ Μπαλάντα, αλλά και 3.000.000 ευρώ στη Σαν Λορέντζο για τον αριστερό της οπισθοφύλακα Μας. Πάντα στα «υπόψη» παραμένει ο Αλέξ, που αποχωρεί από τη Μίλαν. Οπως και να ‘χει, η υπόθεση απόκτησης κεντρικών αμυντικών εξελίσσεται σε γρίφο για δυνατούς λύτες. Οσον αφορά τον Σεμπά, «η συμφωνία έχει σχεδόν κλειστεί στα 2.000.000 ευρώ» ανέφερε η «Record», προσθέτοντας πως «οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Εστορίλ και των πρωταθλητών Ελλάδος βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο».

Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει απόψε (18.30 Novasports 1) την Εθνική Κατάρ σε φιλική αναμέτρηση στη Ζυρίχη, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για την ενίσχυση της UNICEF. Στην Αυστρία έχουν ταξιδέψει οι: Ρομπέρτο, Καπίνο, Βούρος, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Κολοβός, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Χάρα, Μαζουάκου, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Κασάμι, Φινμπόγκασον, Σιόβας, Πάρντο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Πουλίδο, Σάλιακας.

Χ. ΔΑΝΤΣΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...